Eettafel (220x100cm) Silvercreek - Combi Verweerd/RAL9010
Eettafel (220x100cm) Silvercreek - Combi Verweerd/RAL9010
Eettafel (220x100cm) Silvercreek - Combi Verweerd/RAL9010
Eettafel (220x100cm) Silvercreek - Combi Verweerd/RAL9010

Eettafel (220x100cm) Silvercreek - Combi Verweerd/RAL9010

Geleverd binnen 8 en 10 weken
Let op! De gewenste bestelhoeveelheid is hoger dan de huidige beschikbare voorraad. De levertijd is hierdoor aangepast.
Productnummer: A00003105-001
Deel dit product

Productnummer:
A00003105-001

Afmetingen

Breedte
100 cm
Lengte
220 cm
Hoogte
76 cm, 76 cm

Algemeen

Merk
De Bommel Meubelen
Kleurgroep
Bruin, Wit
Referentienummer
2097
Woonstijl
Klassiek, Landelijk

Functies

In hoogte verstelbaar
Nee

Materiaal

Materiaal
Hout
Houtsoort
Eikenhout
Poten
Hout

Technische kenmerken

Montage
Montage nodig
Vorm
Rechthoekig

Geen beoordelingen gevonden. Deel als eerste uw inzichten.

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Combineren met

Eetkamerstoel Fancy - Velvet Adore Antraciet
Het is een van onze bestsellers: stoel zonder armleuning Fancy. Bekleed met een stof van hoogwaardige kwaliteit in de kleur antraciet en afgewerkt met vier metalen poten voor een stoer effect. Fancy is een eetkamerstoel zonder armleuning met een vlakken patroon in zowel de rugleuning als zitting en heeft een zithoogte van 47cm. Deze stoffen eetkamerstoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en uitvoeringen. Jij kiest jouw favoriet en wil je graag een uniek effect aan de eettafel creëren? Zet dan verschillende kleuren van deze eetkamerstoel bij jou aan de eettafel!

129,-
Eetkamerstoel Fancy - Velvet Adore Hunter
Het is een van onze bestsellers: stoel zonder armleuning Fancy. Bekleed met een stof van hoogwaardige kwaliteit in de kleur hunter en afgewerkt met vier metalen poten voor een stoer effect. Fancy is een eetkamerstoel zonder armleuning met een vlakken patroon in zowel de rugleuning als zitting en heeft een zithoogte van 47cm. Deze stoffen eetkamerstoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en uitvoeringen. Jij kiest jouw favoriet en wil je graag een uniek effect aan de eettafel creëren? Zet dan verschillende kleuren van deze eetkamerstoel bij jou aan de eettafel!

129,-
Gratis verzending
-7%
Armstoel Chico - Anthracite Jeep
Uitgebreid dineren en natafelen doe je in onze klassieke eetkamerstoel met armleuning Chico. Deze eetkamerstoel met wielen en armleuning is bekleed met en stof van hoge kwaliteit in de kleur antraciet en heeft een comfortabele zitting. Door middel van de skatewieltjes aan het onderstel en de handgreep aan de rugleuning kun je de armstoel eenvoudig verplaatsen. Stoel met armleuning en wieltjes Chico komt door zijn robuuste uiterlijk het beste tot zijn recht in klassiek interieur met een ruimte eetkamer. Deze grijze armstoel is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat je kunt kijken welke het beste past in jouw interieur!

269,- (7.43% bespaard) 249,-
Gratis verzending
-7%
Armstoel Chico - Taupe Jeep
Uitgebreid dineren en natafelen doe je in onze klassieke eetkamerstoel met armleuning Chico. Deze eetkamerstoel met wielen en armleuning is bekleed met en stof van hoge kwaliteit in de kleur taupe en heeft een comfortabele zitting. Door middel van de skatewieltjes aan het onderstel en de handgreep aan de rugleuning kun je de armstoel eenvoudig verplaatsen. Eetkamerstoel taupe met armleuning en wieltjes Chico komt door zijn robuuste uiterlijk het beste tot zijn recht in klassiek interieur met een ruimte eetkamer. Deze grijze armstoel is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat je kunt kijken welke het beste past in jouw interieur!

269,- (7.43% bespaard) 249,-
Sale
Eetkamerstoel Livia (sale) - Moss
Wanneer het gaat over moderne eetkamerstoelen, komt eetkamerstoel zonder armleuning Livia zeker in het rijtje voor. Deze eetkamerstoel is bekleed met een stof van hoge kwaliteit in de kleur Moss. Eetkamerstoel Livia heeft een fijne rugleuning met een horizontaal gestreept patroon, een fijn zitvlak voor extra zitcomfort en een onderstel met een kruis dat de poten met elkaar verbindt. Eetkamerstoel zonder armleuning Livia heeft een trendy uitstraling en is perfect geschikt voor een industrieel interieur. Deze eettafel stoel heeft een zithoogte van 50 cm en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Combineer verschillende kleuren van eetkamerstoel Livia aan je eettafel voor een speels effect of kijk welke stoel het beste past in jouw interieur!

129,- (23.26% bespaard) 99,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
-13%
Eetkamerstoel Elza - Moss
Eetkamerstoel Elza is een van onze industriële eetkamerstoelen zonder armleuning. Elza is bekleed met stof van hoge kwaliteit in de kleur Moss en heeft een comfortabele zitting. Eetkamerstoel Elza heeft een fijne rugleuning met een gestreept patroon, een onderstel van een zwart metalen swingframe en een handgreep voor een eenvoudige verplaatsing van de stoel. Eetkamerstoel Elza zonder armleuning heeft een zithoogte van 50 cm en is perfect voor een industrieel interieur. Deze eetkamerstoel is in meerdere kleuren en stoffen verkrijgbaar. Bekijk welke uitvoering het beste bij jou past of mix & match er lekker op los. Bestel jouw eetkamstoel Elza eenvoudig online en geniet binnenkort van deze stoel aan jouw eettafel.

149,- (13.42% bespaard) 129,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Armstoel Ashley - Granada Savannah
Op zoek naar een industriële eetkamerstoel met armleuning? We stellen graag Ashley aan je voor! Deze eetkamerstoel met wielen en armleuning is bekleed met leder in de kleur granada savana (bruin), heeft een armhoogte van 69cm en een hoge rugleuning voor optimaal zitcomfort op deze leren eetkamerstoel met armleuning. Stoel met armleuning en wieltjes Ashley is afgewerkt met open stiksels, zwart metalen poten en skatewieltjes, waardoor hij niet alleen perfect in een industrieel interieur past, maar ook eenvoudig te verplaatsen is!

479,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
-26%
Armstoel Candice (draaibaar) - Microleder Liver
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Dan stellen we graag Candice aan je voor! Deze armstoel is een fijne stoel bekleed met microleder in de kleur liver (bruin). Het onderstel van deze bruine stoel met armleuning is uniek dankzij het zwarte metaal en zijn spinpoot, is draaibaar, heeft een armhoogte van 63cm en een zachte zitting op een zithoogte van 47cm. Candice, één van de vele eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, past perfect bij een modern of Scandinavisch interieur en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kijk welke past in jouw interieur of mix & match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren van de armstoel Candice aan je eettafel voor een speels effect.

229,- (26.2% bespaard) 169,-
Gratis verzending
-13%
Eetkamerstoel Elza - Antraciet
Eetkamerstoel Elza is een van onze industriële eetkamerstoelen zonder armleuning. Elza is bekleed met stof van hoge kwaliteit in de kleur Antraciet en heeft een comfortabele zitting. Eetkamerstoel Elza heeft een fijne rugleuning met een gestreept patroon, een onderstel van een zwart metalen swingframe en een handgreep voor een eenvoudige verplaatsing van de stoel. Eetkamerstoel Elza zonder armleuning heeft een zithoogte van 50 cm en is perfect voor een industrieel interieur. Deze eetkamerstoel is in meerdere kleuren en stoffen verkrijgbaar. Bekijk welke uitvoering het beste bij jou past of mix & match er lekker op los. Bestel jouw eetkamstoel Elza eenvoudig online en geniet binnenkort van deze stoel aan jouw eettafel.

149,- (13.42% bespaard) 129,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Armstoel Maxime - Velvet Adore Antraciet
Eettafel stoel met armleuning Maxime is één van onze pareltjes als het gaat om de moderne eetkamerstoelen met armleuning. We hebben hem als stoffen eetkamerstoel met armleuning, maar ook in deze uitvoering: de Maxime velvet stoel met armleuning. Maxime is bekleed met een luxe, glanzende velvet stof van hoge kwaliteit in de kleur antraciet en heeft een zachte zitting voor optimaal zitcomfort. Velvet eetkamerstoel met armleuning Maxime heeft net als de stoffen uitvoering een onderstel van zwart metaal met een spinpoot en een armhoogte van 65cm.Velvet eetkamerstoel met armleuning Maxime heeft een moderne uitstraling en past daarom perfect in een modern of Scandinavisch interieur. Maxime is als velvet armstoel in meerdere kleuren en uitvoeringen te verkrijgen, dus kies je favoriet en geef jouw interieur een geheel nieuwe en luxueuze uitstraling!

149,-

Uit voorraad leverbaar

Eetkamerstoel Olivia - Adore Antraciet
Een hele fijne velvet eetkamerstoel zonder armleuning is Olivia. Deze industriële eetkamerstoel is bekleed met luxe, glanzende velvet stof van hoogwaardige kwaliteit in de kleur Antraciet. Eetkamerstoel Olivia heeft een fijne rugleuning met een gestreept patroon en een onderstel van zwart metalen poten. Velvet eetkamerstoel zonder armleuning Olivia heeft een zithoogte van 50 cm en past perfect in een modern of industrieel interieur. Deze eetkamerstoel is in meerdere kleuren en stoffen verkrijgbaar, kijk welke uitvoering het beste past bij jou of combineer twee of meerdere kleuren van deze eetkamerstoel met elkaar voor een speels effect. Bestel eetkamerstoel Olivia eenvoudig online en geniet binnenkort van deze stoel aan jouw eettafel.

129,-
Gratis verzending
-17%
Armstoel Sharon - Forester Bruin
Armstoel Sharon is één van onze klassieke eetkamerstoelen met armleuning. Deze eetkamerstoel met wielen en armleuning is bekleed met een stof van hoge kwaliteit in de kleur Forest (bruin) en heeft een comfortabele zitting. Aan de onderkant zijn er wieltjes bevestigd, zodat je de stoel makkelijk kunt verplaatsen en ook aan de achterkant van de stoel zit een handgreep voor een eenvoudige verplaatsing van de stoel. Stoel met armleuning en wieltjes Sharon heeft tevens stiksels die een gedeeltelijk contrast vormen, waardoor deze stoel met leuningen een klassieke uitstraling krijgt en perfect past in een klassiek interieur.

299,- (16.72% bespaard) 249,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Armstoel Maxime - Velvet Adore Steel
Eettafel stoel met armleuning Maxime is één van onze pareltjes als het gaat om de moderne eetkamerstoelen met armleuning. We hebben hem als stoffen eetkamerstoel met armleuning, maar ook in deze uitvoering: de Maxime velvet stoel met armleuning. Maxime is bekleed met een luxe, glanzende velvet stof van hoge kwaliteit in de kleur Steel en heeft een zachte zitting voor optimaal zitcomfort. Velvet eetkamerstoel met armleuning Maxime heeft net als de stoffen uitvoering een onderstel van zwart metaal met een spinpoot en een armhoogte van 65cm.Velvet stoel met armleuning Maxime heeft een moderne uitstraling en past daarom perfect in een modern of Scandinavisch interieur. Maxime is als velvet armstoel in meerdere kleuren en uitvoeringen te verkrijgen, dus kies je favoriet en geef jouw interieur een geheel nieuwe en luxueuze uitstraling!

149,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Eetkamerstoel Donna - Ecoleder Army
Wie op zoek is naar een eetkamerstoel zonder leuning met een tijdloze uitstraling, is bij eettafel stoel Donna aan het juiste adres. Een stoel zonder armleuning die bekleed is met microleder van hoogwaardige kwaliteit in de kleur army. Donna heeft een gestreept patroon in zowel de rugleuning als zitting en is afgewerkt met vier stijlvolle zwart metalen poten. Stoffen eetkamerstoel zonder armleuning Donna heeft een zithoogte van 48cm en is verkrijgbaar in vele kleuren. Kies jouw favoriet en wil je graag een speels effect aan de eettafel? Mix & match dan twee of meerdere kleuren van deze leren eetkamerstoel met elkaar!

169,-

Uit voorraad leverbaar

Eetkamerstoel (4 poten) Jaxx - Otis Cognac
Heerlijk zittende stoffen eetkamerstoelen zonder armleuning zijn de stoelen uit onze serie Jaxx. Deze eetkamerstoel heeft de kleur cognac, een vierkant patroon in de stof en zwarte metalen poten voor optimaal zitcomfort op deze industriële eetkamerstoel zonder armleuningen. Eetkamerstoel Jaxx past perfect in een modern of industrieel interieur. Eettafel stoel zonder armleuning Jaxx is verkrijgbaar in meerdere kleuren, dus wil je een speels effect creëren rond je eettafel? Combineer dan twee of meerdere kleuren van deze stoel met leuning met elkaar!

119,-
Eetkamerstoel (4 poten) Jaxx - Otis Olijf
Heerlijk zittende stoffen eetkamerstoelen zonder armleuning zijn de stoelen uit onze serie Jaxx. Deze eetkamerstoel heeft de kleur olijf, een vierkant patroon in de stof en zwarte metalen poten voor optimaal zitcomfort op deze industriële eetkamerstoel zonder armleuningen. Eetkamerstoel Jaxx past perfect in een modern of industrieel interieur. Eettafel stoel zonder armleuning Jaxx is verkrijgbaar in meerdere kleuren, dus wil je een speels effect creëren rond je eettafel? Combineer dan twee of meerdere kleuren van deze stoel met leuning met elkaar!

119,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Eetkamerstoel Donna - Bull Camel
Wie op zoek is naar een eetkamerstoel zonder leuning met een tijdloze uitstraling, is bij eettafel stoel Donna aan het juiste adres. Een stoel zonder armleuning die bekleed is met microleder van hoogwaardige kwaliteit in de kleur camel. Donna heeft een gestreept patroon in zowel de rugleuning als zitting en is afgewerkt met vier stijlvolle zwart metalen poten. Stoffen eetkamerstoel zonder armleuning Donna heeft een zithoogte van 48cm en is verkrijgbaar in vele kleuren. Kies jouw favoriet en wil je graag een speels effect aan de eettafel? Mix & match dan twee of meerdere kleuren van deze leren eetkamerstoel met elkaar!

169,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Eetkamerstoel Donna - Bull Forest
Wie op zoek is naar een eetkamerstoel zonder leuning met een tijdloze uitstraling, is bij eettafel stoel Donna aan het juiste adres. Een stoel zonder armleuning die bekleed is met microleder van hoogwaardige kwaliteit in de kleur forest. Donna heeft een gestreept patroon in zowel de rugleuning als zitting en is afgewerkt met vier stijlvolle zwart metalen poten. Stoffen eetkamerstoel zonder armleuning Donna heeft een zithoogte van 48cm en is verkrijgbaar in vele kleuren. Kies jouw favoriet en wil je graag een speels effect aan de eettafel? Mix & match dan twee of meerdere kleuren van deze leren eetkamerstoel met elkaar!

169,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Eetkamerstoel Donna - Bull Grey
Wie op zoek is naar een eetkamerstoel zonder leuning met een tijdloze uitstraling, is bij eettafel stoel Donna aan het juiste adres. Een stoel zonder armleuning die bekleed is met microleder van hoogwaardige kwaliteit in de kleur grey. Donna heeft een gestreept patroon in zowel de rugleuning als zitting en is afgewerkt met vier stijlvolle zwart metalen poten. Stoffen eetkamerstoel zonder armleuning Donna heeft een zithoogte van 48cm en is verkrijgbaar in vele kleuren. Kies jouw favoriet en wil je graag een speels effect aan de eettafel? Mix & match dan twee of meerdere kleuren van deze leren eetkamerstoel met elkaar!

169,-

Uit voorraad leverbaar

Eetkamerstoel (4 poten) Jaxx - Otis Antraciet
Heerlijk zittende stoffen eetkamerstoelen zonder armleuning zijn de stoelen uit onze serie Jaxx. Deze eetkamerstoel heeft de kleur antraciet, een vierkant patroon in de stof en zwarte metalen poten voor optimaal zitcomfort op deze industriële eetkamerstoel zonder armleuningen. Eetkamerstoel Jaxx past perfect in een modern of industrieel interieur. Eettafel stoel zonder armleuning Jaxx is verkrijgbaar in meerdere kleuren, dus wil je een speels effect creëren rond je eettafel? Combineer dan twee of meerdere kleuren van deze stoel met leuning met elkaar!

119,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Armstoel Casita - Otis Cognac
Een industriële eetkamerstoel met armleuning met een heel fijn zitcomfort is Casita. Deze uitvoering uit de serie stoffen eetkamerstoelen met armleuning is bekleed met een stof van hoogwaardige kwaliteit in de kleur cognac, heeft armleuning bescherming aan beide kanten en een armhoogte van 67cm. Armstoel Casita is gecombineerd met zwart metalen poten en heeft een handgreep waarmee je deze bruine eetstoel gemakkelijk kunt verplaatsen. Eetkamerstoel met armleuning Casita heeft een stoere uitstraling en past daarom perfect in een industrieel interieur. Casita is als stoffen armstoel met leuning in meerdere kleuren te verkrijgen, dus kies jouw favoriet of mix & match er lekker op los om een speels effect aan de eettafel te creëren.

149,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
-8%
Armstoel Yuma - Bull Niagara
Een klassieke eetkamerstoel met armleuning en wieltjes is Yuma. Deze eettafel stoel met leuning is bekleed met microleder in de kleur blauw (niagara), heeft een comfortabele zitting en een zwart metalen frame met wieltjes. Leren stoel met leuning Yuma heeft een zithoogte van 50cm en armleuningen op 68cm hoogte. Yuma is een armstoel met armleuning met een moderne uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleuren en uitvoeringen, waaronder als eetkamerstoel met armleuning zonder wieltjes én als eetkamerstoel zonder armleuning. Kies de uitvoering die bij jou past en is dat deze? Bestel hem eenvoudig online en geniet binnenkort van deze eetkamerstoel op wieltjes met armleuning aan jouw eettafel.

359,- (8.36% bespaard) 329,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Eetkamerstoel Xiri - Bull Niagara
Eetkamerstoel zonder armleuning Xiri is een van onze klassieke eetkamerstoelen zonder armleuning. Xiri is bekleed met microleder in de kleur Niagara (blauw) en heeft een fijne zitting voor optimaal zitcomfort. Leren eetkamerstoel zonder armleuning Xiri heeft een onderstel van zwart metaal met klassieke poten. Eetkamerstoel zonder armleuning Xiri heeft een gestreept patroon in de rugleuning en een totale hoogte van 95 cm. Deze klassieke eetkamerstoel is verkrijgbaar in twee kleuren. Kies jouw favoriet of gebruik ze beide voor een speels effect aan de eettafel!

299,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
-23%
Eetkamerstoel Rodney - Otis Antraciet
Een hele fijne en comfortabele eetkamerstoel zonder armleuning is Rodney. Een stoel zonder armleuning die bekleed is met een stof van hoogwaardige kwaliteit in de kleur antraciet en afgewerkt is met vier stijlvolle, slanke zwart metalen poten. Rodney heeft een gestreept patroon in de rugleuning en is voorzien van een handgreep aan de bovenkant, zodat je deze eetkamerstoel zonder leuning makkelijk kunt verplaatsen. Stoffen eetkamerstoel Rodney heeft een zithoogte van 52cm en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies jouw favoriet óf mix & match meerdere van deze eetkamerstoelen van stof met elkaar voor een speels effect bij jou aan de eettafel!

129,- (23.26% bespaard) 99,-

Uit voorraad leverbaar