Eettafel (160x90cm - rechte poten) Norfolk - Verweerd
Eettafel (160x90cm - rechte poten) Norfolk - Verweerd

Eettafel (160x90cm - rechte poten) Norfolk - Verweerd

Geleverd binnen 8 en 10 weken
Let op! De gewenste bestelhoeveelheid is hoger dan de huidige beschikbare voorraad. De levertijd is hierdoor aangepast.
Productnummer: A00003069-002
Deel dit product

Productnummer:
A00003069-002

Afmetingen

Breedte
90 cm
Lengte
160 cm
Hoogte
77 cm

Algemeen

Merk
De Bommel Meubelen
Kleurgroep
Bruin
Referentienummer
2097
Woonstijl
Modern

Functies

In hoogte verstelbaar
Nee

Materiaal

Materiaal
Hout
Houtsoort
Eikenhout
Poten
Metaal

Technische kenmerken

Montage
Montage nodig
Vorm
Rechthoekig

Geen beoordelingen gevonden. Deel als eerste uw inzichten.

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Combineren met

Gratis verzending
-10%
Armstoel Carita (draaibaar) - Soho Taupe
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Meet Carita! Onderdeel van de collectie stoffen eetkamerstoelen met armleuning en bekleed met een stof van hoogwaardige kwaliteit in de kleur taupe. Het frame van deze eettafel stoel met armleuning is gemaakt van zwart metaal en draaibaar. Deze armstoel heeft een armhoogte van 66cm, een zithoogte van 49cm en last but not least: pocketvering voor fantastisch zitcomfort!Carita is een stoffen stoel met armleuning die een trendy uitstraling heeft en daardoor perfect past in iedere eetkamer. Deze bruine eetkamerstoel met armleuning is in meerdere kleuren en stoffen verkrijgbaar. Welke kleur van deze stoffen eetkamerstoel met armleuning staat er binnenkort bij jou aan de eettafel? Kies jouw favoriet of mix match twee (of meerdere) uitvoeringen van deze stoffen armstoel aan de eettafel voor een speels effect.

299,- (10.03% bespaard) 269,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Armstoel Ridge - Luxor Antraciet
Een echte eyecatcher aan jouw eettafel is onze industriële eetkamerstoel met armleuning en wieltjes Ridge! Armstoel Ridge is bekleed met hoogwaardige kwaliteit stof in de kleur Antraciet, heeft een fijn en comfortabel zitvlak en armleuning bescherming aan beide kanten met een armhoogte van 67 cm. Stoffen eetkamerstoel met armleuning Ridge heeft een onderstel van zwart metalen poten en skatewieltjes, waardoor hij niet alleen perfect in verschillende interieurstijlen past, maar ook eenvoudig te verplaatsen is! Ridge is als stoffen eetkamerstoel met armleuning en wieltjes in meerdere kleuren te verkrijgen, dus kies jouw favoriet en combineer twee of meerdere kleuren van deze eettafelstoel met leuning voor een speels effect aan de eettafel.

189,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Armstoel Ridge - Luxor Cognac
Een echte eyecatcher aan jouw eettafel is onze industriële eetkamerstoel met armleuning en wieltjes Ridge! Armstoel Ridge is bekleed met hoogwaardige kwaliteit stof in de kleur Cognac, heeft een fijn en comfortabel zitvlak en armleuning bescherming aan beide kanten met een armhoogte van 67 cm. Stoffen eetkamerstoel met armleuning Ridge heeft een onderstel van zwart metalen poten en skatewieltjes, waardoor hij niet alleen perfect in verschillende interieurstijlen past, maar ook eenvoudig te verplaatsen is! Ridge is als stoffen eetkamerstoel met armleuning en wieltjes in meerdere kleuren te verkrijgen, dus kies jouw favoriet en combineer twee of meerdere kleuren van deze eettafelstoel met leuning voor een speels effect aan de eettafel.

189,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Armstoel Ridge - Luxor Moss
Een echte eyecatcher aan jouw eettafel is onze industriële eetkamerstoel met armleuning en wieltjes Ridge! Armstoel Ridge is bekleed met hoogwaardige kwaliteit stof in de kleur Moss, heeft een fijn en comfortabel zitvlak en armleuning bescherming aan beide kanten met een armhoogte van 67 cm. Stoffen eetkamerstoel met armleuning Ridge heeft een onderstel van zwart metalen poten en skatewieltjes, waardoor hij niet alleen perfect in verschillende interieurstijlen past, maar ook eenvoudig te verplaatsen is! Ridge is als stoffen eetkamerstoel met armleuning en wieltjes in meerdere kleuren te verkrijgen, dus kies jouw favoriet en combineer twee of meerdere kleuren van deze eettafelstoel met leuning voor een speels effect aan de eettafel.

189,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Armstoel Glenn - Mustang Antraciet
Een heerlijke industriële eetkamerstoel met armleuning is Glenn. Deze armstoel is bekleed met hoogwaardig leder in de kleur Antraciet, heeft een armleuning bescherming aan beide kanten op een hoogte van 66 cm en heeft een zithoogte van 49 cm. Leder eetkamerstoel met armleuning Glenn heeft een onderstel van zwart metalen poten met skatewieltjes, waardoor hij niet alleen perfect in een industrieel interieur past, maar ook eenvoudig te verplaatsen is. Bestel armstoel Glenn met skatewieltjes eenvoudig online en geniet binnenkort van deze stoel aan jouw eettafel!

499,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
-15%
Armstoel Clay - Touch Pearl
Armstoel Clay is een van onze stoffen eetkamerstoelen met armleuning waarmee je zichtbaar en voelbaar comfort creëert in de eetkamer. Clay is bekleed met een bouclé stof van hoogwaardige kwaliteit in de kleur touch pearl, heeft een armleuning en vier stijlvolle, slanke zwart metalen poten. Verder heeft deze lichte eettafel stoel met armleuning een zithoogte van 49cm en zitten de armleuningen door de schuine afwerking op een hoogte van 65 tot 70cm.Stoffen stoel met armleuning Clay heeft een trendy uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies jouw favoriet of mix match meerdere van deze eetkamerstoelen van stof met elkaar voor een speels effect bij jou aan de eettafel!

199,- (15.08% bespaard) 169,-
Gratis verzending
-15%
Armstoel Clay - Touch Toffee
Armstoel Clay is een van onze stoffen eetkamerstoelen met armleuning waarmee je zichtbaar en voelbaar comfort creëert in de eetkamer. Clay is bekleed met een bouclé stof van hoogwaardige kwaliteit in de kleur touch toffee, heeft een armleuning en vier stijlvolle, slanke zwart metalen poten. Verder heeft deze lichte eettafel stoel met armleuning een zithoogte van 49cm en zitten de armleuningen door de schuine afwerking op een hoogte van 65 tot 70cm. Stoffen stoel met armleuning Clay heeft een trendy uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies jouw favoriet óf mix & match meerdere van deze eetkamerstoelen van stof met elkaar voor een speels effect bij jou de eettafel!

199,- (15.08% bespaard) 169,-
Gratis verzending
Armstoel Vela - Soho Beige
Een stijlvolle eetkamerstoel met armleuning is Vela. Onderdeel van de collectie stoffen eetkamerstoelen met armleuning en bekleed met een stof van hoogwaardige kwaliteit in de kleur beige. Deze eettafel stoel met armleuning heeft een zithoogte van 51cm, een armhoogte van 67cm en een zwart metalen frame in de vorm van een spinpoot. Vela is een armstoel met armleuning die een trendy uitstraling heeft en daardoor perfect past in ieder interieur. Deze beige eetkamerstoel met armleuning is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Welke kleur van deze eetkamerstoel met armleuning staat er binnenkort bij jou aan de eettafel? Kies jouw favoriet en mix & match twee of meerdere van deze stoffen armstoel aan de eettafel voor een speels effect.

139,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Armstoel Luka - Copenhagen Taupe
Armstoel Luca is een van onze stoffen eetkamerstoelen met armleuning waar je avond aan avond heerlijk op kan zitten! Luka is bekleed met stof in de kleur Taupe en heeft een onderstel van zwart metalen poten. Verder heeft deze eetkamerstoel een comfortabel zitvlak voor optimaal zitcomfort en een zithoogte van 48 cm. Stoffen eetkamerstoel met armleuning Luka heeft een moderne uitstraling en is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, hierdoor is er altijd een armstoel die past bij jou woonstijl of mix & match er lekker op los en creëer een speels effect aan de eettafel. Tip: armstoel Luka is ook verkrijgbaar als barstoel en eetkamerbank.

219,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Eetkamerstoel Luna - Moma Antraciet
Eetkamerstoel Luna is een van onze industriële eetkamerstoelen zonder armleuning. Luna is bekleed met stof van hoge kwaliteit in de kleur Antraciet en heeft een comfortabele zitting. Eetkamerstoel Luna heeft een fijne rugleuning met een opening aan de onderkant en een onderstel van een zwart metalen poten. Stoffen eetkamerstoel Luna zonder armleuning heeft een zithoogte van 51 cm en is perfect voor een industrieel interieur. Deze eetkamerstoel is in meerdere kleuren en stoffen verkrijgbaar. Bekijk welke uitvoering het beste bij jou past of mix & match er lekker op los. Bestel jouw eetkamstoel Luna eenvoudig online en geniet binnenkort van deze stoel aan jouw eettafel.

149,-
Gratis verzending
Armstoel Luka - Copenhagen Beige
Armstoel Luca is een van onze stoffen eetkamerstoelen met armleuning waar je avond aan avond heerlijk op kan zitten! Luka is bekleed met stof in de kleur Beige en heeft een onderstel van zwart metalen poten. Verder heeft deze eetkamerstoel een comfortabel zitvlak voor optimaal zitcomfort en een zithoogte van 48 cm. Stoffen eetkamerstoel met armleuning Luka heeft een moderne uitstraling en is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, hierdoor is er altijd een armstoel die past bij jou woonstijl of mix & match er lekker op los en creëer een speels effect aan de eettafel. Tip: armstoel Luka is ook verkrijgbaar als barstoel en eetkamerbank.

219,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Eetkamerstoel Luna - Adore Clay
Eetkamerstoel Luna is een van onze industriële eetkamerstoelen zonder armleuning. Luna is bekleed met velvet stof van hoge kwaliteit in de kleur Clay en heeft een comfortabele zitting. Eetkamerstoel Luna heeft een fijne rugleuning met een opening aan de onderkant en een onderstel van een zwart metalen poten. Velvet eetkamerstoel Luna zonder armleuning heeft een zithoogte van 51 cm en is perfect voor een industrieel interieur. Deze eetkamerstoel is in meerdere kleuren en stoffen verkrijgbaar. Bekijk welke uitvoering het beste bij jou past of mix & match er lekker op los. Bestel jouw eetkamstoel Luna eenvoudig online en geniet binnenkort van deze stoel aan jouw eettafel.

169,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Sale
Eetkamerstoel Sera (sale) - Adore Clay
Een hele fijne industriële eetkamerstoel met armleuning is Sera. Deze velvet eetkamerstoel is bekleed met een stof van hoogwaardige kwaliteit in de kleur Clay, heeft een fijne rugleuning met een opening aan de onderkant, een comfortabele zitvlakte en heeft op zowel het zitvlakte als de rugleuning verticale strepen. Velvet eetkamerstoel zonder armleuning Sera heeft een onderstel van metalen poten en een zithoogte van 47 cm. Wil je meerdere kleuren combineren om een speels effect te creëren? Eetkamerstoel Sera is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, zo is er altijd een eetkamerstoel die past bij jou interieurstijl.

99,- (40.4% bespaard) 59,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Eetkamerstoel (draaibaar) Donna - Bull Niagara
Wie op zoek is naar een eetkamerstoel zonder leuning met een tijdloze uitstraling, is bij eettafel stoel Donna aan het juiste adres. Een stoel zonder armleuning die bekleed is met microleder van hoogwaardige kwaliteit in de kleur niagara. Donna heeft een gestreept patroon in zowel de rugleuning als zitting, is afgewerkt met een stijlvolle spinpoot en is draaibaar. Eetkamerstoel zonder armleuning Donna is draaibaar, heeft een zithoogte van 48cm en is verkrijgbaar in vele kleuren. Kies jouw favoriet en wil je graag een speels effect aan de eettafel? Mix match dan twee of meerdere kleuren van deze leren eetkamerstoel met elkaar!

199,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Eetkamerstoel (draaibaar) Fancy - Soho Beige
Het is een van onze bestsellers: stoel zonder armleuning Fancy. Bekleed met een stof van hoogwaardige kwaliteit in de kleur beige en afgewerkt met vier metalen poten voor een stoer effect. Fancy is een eetkamerstoel zonder armleuning met een vlakken patroon in zowel de rugleuning als zitting en heeft een zithoogte van 47cm. Deze stoffen eetkamerstoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en uitvoeringen. Jij kiest jouw favoriet en wil je graag een uniek effect aan de eettafel creëren? Zet dan verschillende kleuren van deze eetkamerstoel bij jou aan de eettafel!

169,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Eetkamerstoel (draaibaar) Fancy - Otis Cognac
Het is een van onze bestsellers: stoel zonder armleuning Fancy. Bekleed met een stof van hoogwaardige kwaliteit in de kleur cognac en afgewerkt met vier metalen poten voor een stoer effect. Fancy is een eetkamerstoel zonder armleuning met een vlakken patroon in zowel de rugleuning als zitting en heeft een zithoogte van 47cm. Deze stoffen eetkamerstoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en uitvoeringen. Jij kiest jouw favoriet en wil je graag een uniek effect aan de eettafel creëren? Zet dan verschillende kleuren van deze eetkamerstoel bij jou aan de eettafel!

169,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Eetkamerstoel (draaibaar) Fancy - Velvet Adore Hunter
Het is een van onze bestsellers: stoel zonder armleuning Fancy. Bekleed met een velvet stof van hoogwaardige kwaliteit in de kleur hunter en afgewerkt met vier metalen poten voor een stoer effect. Fancy is een eetkamerstoel zonder armleuning met een vlakken patroon in zowel de rugleuning als zitting en heeft een zithoogte van 47cm. Deze velvet eetkamerstoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en uitvoeringen. Jij kiest jouw favoriet en wil je graag een uniek effect aan de eettafel creëren? Zet dan verschillende kleuren van deze eetkamerstoel bij jou aan de eettafel!

169,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
-10%
Armstoel Carita (draaibaar) - Adore Hunter
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Meet Carita! Deze velvet armstoel met leuning is bekleed met een luxe, glanzende velvet stof van hoge kwaliteit in de kleur hunter. Het frame van deze velvet stoel met armleuning is gemaakt van zwart metaal en draaibaar. Carita heeft een armhoogte van 66cm, een zithoogte van 49cm en last but not least: pocketvering voor fantastisch zitcomfort!Carita, één van de vele velvet eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, past perfect in iedere eetkamer en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kijk welke past in jouw interieur of mix match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren van de armstoel Carita aan de eettafel voor een trendy effect.

299,- (10.03% bespaard) 269,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
-10%
Armstoel Carita (draaibaar) - Adore Linen
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Meet Carita! Deze velvet armstoel met leuning is bekleed met een luxe, glanzende velvet stof van hoge kwaliteit in de kleur linen. Het frame van deze velvet stoel met armleuning is gemaakt van zwart metaal en draaibaar. Carita heeft een armhoogte van 66cm, een zithoogte van 49cm en last but not least: pocketvering voor fantastisch zitcomfort! Carita, één van de vele velvet eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, past perfect in iedere eetkamer en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kijk welke past in jouw interieur of mix match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren van de armstoel Carita aan de eettafel voor een trendy effect.

299,- (10.03% bespaard) 269,-
Gratis verzending
Eetkamerstoel Oasis - Taupe
Wanneer je opzoek bent naar een eetkamerstoel die veel sfeer toevoegt aan jouw eetkamer, dan is eetkamerstoel zonder armleuning Oasis de perfecte keuze. Eetkamerstoel Oasis is gemaakt van hoge kwaliteit stof in de kleur taupe, heeft een comfortabele zitting met een zithoogte van 47,5 cm en een fijne rugleuning. Eetkamerstoel Oasis zonder armleuning heeft een ronde zitting dat zorgt voor extra sfeer aan de eettafel. Daarnaast is deze stoel verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren stof, zo is er altijd een eetstoel Oasis die past bij jouw woonstijl of mix & match er lekker op los en creëer een speels effect aan de eettafel.

149,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Eetkamerstoel Luna - Soho Beige
Eetkamerstoel Luna is een van onze industriële eetkamerstoelen zonder armleuning. Luna is bekleed met stof van hoge kwaliteit in de kleur Beige en heeft een comfortabele zitting. Eetkamerstoel Luna heeft een fijne rugleuning met een opening aan de onderkant en een onderstel van een zwart metalen poten. Stoffen eetkamerstoel Luna zonder armleuning heeft een zithoogte van 51 cm en is perfect voor een industrieel interieur. Deze eetkamerstoel is in meerdere kleuren en stoffen verkrijgbaar. Bekijk welke uitvoering het beste bij jou past of mix & match er lekker op los. Bestel jouw eetkamstoel Luna eenvoudig online en geniet binnenkort van deze stoel aan jouw eettafel.

169,-
Gratis verzending
Sale
Armstoel Jazz (sale) - Mito Ashgrey
Wanneer je opzoek bent naar een unieke eetkamerstoel met armleuning, dan is armstoel Jazz perfect voor jou. Deze armstoel is bekleed met stoffen materiaal van hoge kwaliteit. Daarnaast heeft armstoel Jazz een comfortabel zitvlak met een zithoogte van 52 cm, armleuning bescherming aan beide kanten en bekleed met de kleur ashgrey. Eetkamerstoel met armleuning Jazz heeft een onderstel van zwart metalen poten met skatewieltjes, waardoor hij niet alleen perfect past in verschillende interieurstijlen, maar ook eenvoudig te verplaatsen is. Armstoel Jazz is verkrijgbaar als stoel met twee verschillende kleuren of als armstoel in één kleur. Mix & match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren met elkaar om een speels effect aan de eettafel te creëren!

299,- (33.44% bespaard) 199,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Armstoel Jazz - Mito Naturel
Wanneer je opzoek bent naar een unieke eetkamerstoel met armleuning, dan is armstoel Jazz perfect voor jou. Deze armstoel is bekleed met stoffen materiaal van hoge kwaliteit. Daarnaast heeft armstoel Jazz een comfortabel zitvlak met een zithoogte van 52 cm, armleuning bescherming aan beide kanten en bekleed met de kleur naturel. Eetkamerstoel met armleuning Jazz heeft een onderstel van zwart metalen poten met skatewieltjes, waardoor hij niet alleen perfect past in verschillende interieurstijlen, maar ook eenvoudig te verplaatsen is. Armstoel Jazz is verkrijgbaar als stoel met twee verschillende kleuren of als armstoel in één kleur. Mix & match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren met elkaar om een speels effect aan de eettafel te creëren!

299,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Sale
Eetkamerstoel Duke - Otis Olijf (sale)
Eetkamerstoel zonder armleuning Duke is een van onze stoffen stoelen waar je de hele avond comfortabel op zit. Duke is bekleed met een microvezel stof in de kleur olijf en heeft een onderstel van zwart metalen poten. Eetkamerstoel zonder armleuning Duke heeft een comfortabele zitting met een zithoogte van 50 cm en een hoge rugleuning met verticale strepen. Duke is verkrijgbaar in meerdere kleuren, hierdoor is er altijd een eetkamerstoel die past bij jou woonstijlen. Tip: combineer twee of meerdere kleuren van eetkamerstoel Duke met elkaar om een speels effect te creëren aan de eettafel. Eetkamerstoel zonder armleuning Duke is online eenvoudig te bestellen en geniet binnenkort van deze stoel aan jouw eettafel!

79,- (25.32% bespaard) 59,-

Uit voorraad leverbaar