Filters

Prijs

 0,00 -  4.499,00

Op voorraad

Nu in de folder
Nieuwste winkel van De Bommel geopend in Utrecht

Nieuwste winkel van De Bommel geopend in Utrecht

 (1421)    (1)

De nieuwste winkel van De Bommel Meubelen in Utrecht werd afgelopen zaterdag feestelijk geopend. De winkel van de populaire meubelketen de Bommel Meubelen is gevestigd aan de Woonboulevard in Utrecht.

“Het interieur van de winkel was echt toe aan een update,” aldus Robert de Hoop, een van de directeuren die de complete verbouwing zelf coördineerde. “We wilden al een tijd de winkel in Utrecht naar een hoger niveau tillen, maar we waren ook druk met de bouw en inrichting van diverse andere winkels. De winkel in Utrecht is een van ons best bezochte filialen, dus we wilden de bezoekers in Utrecht ook graag een ‘Bommelwaardige’ winkel geven. Samen met mijn mensen hebben we de handen ineengeslagen en weer een topprestatie neergezet. Want 4.500 m2 compleet voorzien van een nieuw interieur is een aardig klusje.”

De afgelopen 5 jaar opende de Bommel veel nieuwe winkels en het eind is nog lang niet in zicht, want het volgende filiaal staat al op de planning voor februari 2019 in Almere. De Hoop vertelt: “In een markt waar veel meubelbedrijven het moeilijk hebben, bieden wij de mensen unieke eigen producten. We zorgen er daarnaast voor dat onze showrooms er super uitzien. Maar het grootste voordeel is dat wij het merendeel van de meubelen zelf produceren, dus er is geen tussenhandel zoals bij andere meubelwinkels. Dit levert natuurlijk direct voordeel op voor onze klanten.”