Nu in de folder
Vraag het Bommel collectie boek aan!
Ontwerp en locatie bouw nieuwe hoofd distributiecentrum bekend!

Ontwerp en locatie bouw nieuwe hoofd distributiecentrum bekend!

 (14)    (2)

Ons nieuwe distributiecentrum is ontworpen door architectenbureau JURY! Een mooie volgende stap om nog meer klanten te kunnen bedienen met optimale logistiek en service!

Het distributiecentrum verrijst in Dordrecht en heeft een oppervlakte van circa 18.000m², waarvan ongeveer 2000m² uit kantoorruimte bestaat. Het uitgangspunt in het ontwerp is om de grote lengte van het gebouw te benadrukken. Dit gebeurt door de kantoren contrasterend te materialiseren en overhoeks door te trekken. De witte lijst volgt de kantoren over de gehele lengte en landt ter plaatse van de dubbelhoge ruimte op de grond en benadrukt zodoende de entree van het gebouw. Voor de kantoren wordt een vliesgevel met volledig glazen invulling van vloer tot vloer toegepast om een maximum aan daglichttoetreding te behalen en hiermee de gebruiker een met daglicht overgoten werkplek te bieden.