Algemene Voorwaarden


Download hier de Algemene Voorwaarden van De Bommel Meubelen:
> Algemene Voorwaarden De Bommel Meubelen
Aankopen vóór 1 juli 2017 > Algemene Voorwaarden CBW 2012
Aankopen ná 1 juli 2017 > Algemene Voorwaarden CBW 2017

Bezoek- en postadres kantoor & expeditie:
De Bommel Groep B.V.
De Bommel Meubelen
Hoofdkantoor
Nijverheidsstraat 4
3291 CH Strijen
Nederland

Bezoekadres showroom Amsterdam:
De Bommel Meubelen Amsterdam
Arena Boulevard 66
1101 DJ Amsterdam
Nederland

Bezoekadres showroom Breda:
De Bommel Meubelen Breda
Kruisvoort 22
4814 RZ Breda
Nederland

Bezoekadres showroom Cruquius:
De Bommel Meubelen Cruquius
Cruquiusplein 40
2142 EV Cruquius
Nederland

Bezoekadres showroom De Lier:
De Bommel Meubelen De Lier
Leehove 54
2678 MC De Lier
Nederland

Bezoekadres showroom Den Bosch:
De Bommel Meubelen Den Bosch
Balkweg 7G
5232 BT Den Bosch
Nederland

Bezoekadres showroom Eindhoven:
De Bommel Meubelen Eindhoven
Ekkersrijt 4107
5692 DD Son
Nederland

Bezoekadres showroom Rotterdam:
De Bommel Meubelen Rotterdam
Watermanweg 23
3067 GA Rotterdam
Nederland

Bezoekadres showroom Strijen:
De Bommel Meubelen Strijen
Chr. Huygensstraat 3
3291 CN Strijen
Nederland

Bezoekadres showroom Utrecht:
De Bommel Meubelen Utrecht
Vrieslantlaan 20A
3526 AA Utrecht
Nederland

Bezoekadres showroom Zoeterwoude:
De Bommel Meubelen Zoeterwoude
Hoge Rijndijk 309B
2382 AP Zoeterwoude-Rijndijk
Nederland

Contactgegevens:  
Algemeen telefoonnummer: 078 674 3000
Algemeen faxnummer: 078 674 4583
Algemeen e-mailadres: info@debommel.com
Website: www.debommelmeubelen.nl
KVK-nummer: 50945165
BTW-nummer: NL823013704B01
Bankrekening-nummer: 148462405
IBAN nummer: NL34RABO0148462405
   
Overige contactgegevens:  
Serviceafdeling: 078 674 3000
E-mailadres voor service: service@debommel.com
   
Leveringsvragen: 078- 674 8554
E-mailadres voor planning: planning@debommel.com

Op alle activiteiten van De Bommel Meubelen zijn de Algemene Voorwaarden van de CBW van toepassing. Ter aanvulling op deze voorwaarden gelden nog de navolgende bepalingen voor activiteiten op www.debommelmeubelen.nl:

Voor aankopen op afstand is de "Wet Bescherming Consument bij Koop op Afstand" van kracht.

Voorbehoud:

1. Kleuren op de afbeeldingen kunnen mogelijk afwijken van het daadwerkelijke product.

2. De Bommel Meubelen streeft ernaar om alle productgegevens,acties en afbeeldingen op de website, folder en ander promotiemateriaal correct weer te geven. Het blijft echter mensenwerk en het kan voorkomen dat er iets niet juist weergegeven wordt. Hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

3. Wanneer een artikel tijdelijk is uitverkocht, wordt u hiervan direct op de hoogte gesteld en zal De Bommel Meubelen alles in het werk stellen zo spoedig mogelijk te leveren. Mocht De Bommel B.V. door overmacht niet kunnen leveren dan komt uw bestelling te vervallen.

Prijs:

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW. De Bommel Meubelen hanteert de laagste prijsgarantie op al haar prijzen. Indien aantoonbaar is gemaakt dat hetzelfde product, in alle facetten gelijkwaardig, elders goedkoper te verkrijgen is, betaalt De Bommel Meubelen het verschil tot 30 dagen na aankoopdatum terug, in de vorm van een waardebon van De Bommel Meubelen.

Verzendkosten:

Voor het versturen van bestellingen worden verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten zijn afhankelijk van het totaalgewicht, de grootte en het opgegeven afleveradres. Bij aankopen in de showroom van de Bommel Meubelen gelden andere tarieven en voorwaarden voor bezorging. De verzendkosten worden automatisch berekend, bij een eventuele miscalculatie vanuit het systeem behoudt de Bommel Meubelen zich het recht voor om de verzendkosten te corrigeren. Mocht er een correctie plaatsvinden, zal de klant geïnformeerd worden en om akkoord gevraagd worden.

Betaling:

Het is mogelijk om te betalen middels iDEAL of een vooruitbetaling. iDEAL, het door Rabobank, ABN Amro, ING bank en Postbank ontwikkelde internet betalingsplatform. Alle internetbankierende klanten van de deelnemende banken kunnen gebruik maken van iDEAL. Bij betalingen via iDEAL wordt het factuurbedrag direct van de koper zijn/haar bankrekening afgeschreven. Dit bedrag zal rechtstreeks op de bankrekening van De Bommel Meubelen worden bijgeschreven. Zodra de betaling is ontvangen zal de weborder worden verwerkt. Alle orders waarvan de betalingssessie tussentijds wordt afgebroken zullen niet in behandeling worden genomen. Indien het product geretourneerd wordt, zal er een terugbetaling geschieden binnen een termijn van 20 werkdagen.

Levering & Montage:

Webaankopen van woonaccessoires worden hoofdzakelijk per post/koerier verstuurd. Meubelen worden door De Bommel Meubelen bezorgd. Voor gebieden buiten ons bezorgingsgebied wordt er gebruikt gemaakt van een externe transporteur. Deze externe transporteur bezorgd middels zogeheten drempelleveringen. De internetafnemer draagt zelf zorg voor het plaatsen en eventueel monteren in welke vorm dan ook. Tevens is de afnemer zelf verantwoordelijk voor het naar binnen kunnen van de meubelen. Eventueel bijkomende kosten voortkomende uit het niet naar binnen kunnen van de meubelen worden gedragen door de afnemer. Indien een webaankoop bestaat uit meerdere orderposities met verschillende levertijden, zal de langste levertijd aangehouden worden. Deelleveringen gaan in overleg met de afdeling planning van De Bommel Meubelen.

Zichttermijn:

De Bommel Meubelen stelt haar internetafnemers vrijblijvend een zichttermijn van 14 dagen. Indien De Bommel Meubelen binnen de voornoemde 14 dagen geen verzoek van terugname ontvangt zal de koop als bindend beschouwd worden.

Retourneren:

Het is voor de internetafnemer mogelijk om binnen de zichttermijn de artikelen te retourneren. De eventuele verzend- en of transportkosten zijn voor rekening van de afnemer. Het retourneren van artikelen is uitsluitend toegestaan wanneer deze in originele verpakking en voorzien van eventueel beschermingsmateriaal worden geretourneerd. De kosten voor het retourneren/ophalen van meubelen bedragen zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht. Het is uitsluitend mogelijk om goederen te retourneren indien daar vooraf melding van is gemaakt bij de serviceafdeling van De Bommel Meubelen. De Bommel Meubelen behoudt zich het recht voor niet aangemelde bezorgingen aan het magazijn in Strijen te weigeren.

Bijzondere bepalingen:

Niets uit deze uitgave mag verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van fax, druk, fotokopie, microfilm of anderszins zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever: De Bommel Groep B.V. Strijen (Zuid- Holland).

Mocht u het bestand niet kunnen openen kunt u gratis Adobe Acrobat Reader downloaden door hier te klikken.