Privacyverklaring De Bommel Groep B.V.

Uw privacy is voor De Bommel Groep B.V. van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de Bommel Meubelen allemaal doen met informatie die we van u krijgen.

Als u vragen heeft, of wilt weten welke gegevens er van u bijgehouden worden, neem dan contact op met De Bommel Groep B.V.

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank.

Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, naw-gegevens, ip-adres (webwinkel), e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Deze hebben wij nodig vanwege het contract dat we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Statistieken en profilering

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel www.debommelmeubelen.nl. Met deze statistieken verbeteren we de gebruikerservaring in de webwinkel. Wij kunnen uw persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over onze doelgroep te weten te komen. Uiteraard zullen wij uw privacy te allen tijde respecteren. Wilt u dit niet, dan kunt u dit altijd aan ons melden. Hiervoor gebruiken wij uw adres, geslacht en geboortedatum. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie voor één jaar.

Online folder

Voor onze online folder gebruiken we Datatrics. Datatrics plaatst cookies om gebruikers – anoniem - over verschillende bezoeken te volgen en zo de customer journey in beeld te brengen. Indien de Facebook Ads Pixel en/of de Google Adwords/DoubleClick pixel op de pagina aanwezig is, zal Datatrics een aantal waarden (het segment waarin een gebruiker toebehoort, de aankoopfase en de customer journey) naar deze pixel sturen. Het betreft hier een push naar de aanwezige pixel. Naam:_pk_id & pkses. Levensduur cookie: Maximaal 2 jaar. Distributie: Datatrics slaat geen cookies noch andere data op van derde partijen. Privacybeleid: https://www.datatrics.com/privacy

Contactformulier en Nieuwsbrief

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens. Deze hebben wij nodig om met u te kunnen communiceren. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hiervoor vragen wij uw aanhef, e-mailadres en voorkeursvestiging. Hiermee kunnen we u relevante nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten sturen. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Uw webwinkelaccount

Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet u zich eerst registreren. U moet dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee wordt een een account gegenereerd, waarop u kunt inloggen met de door u gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.

Voor deze registratie gebruiken wij uw naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, ip-adres, geboortedatum en geslacht. Deze hebben wij nodig voor de communicatie met u en het geeft ons inzicht in onze doelgroep. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft. U kunt uw gegevens in uw account zelf aanpassen wanneer u dit wenst.

Het is ook mogelijk om zonder account te bestellen. Wij gebruiken hiervoor ook uw naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, ip-adres, geboortedatum en geslacht. Deze gegevens hebben we nodig om met u te kunnen communiceren en om inzicht in onze doelgroep te krijgen. Als u zonder account besteld, worden uw gegevens niet opgeslagen in een account. Wel worden de gegevens van uw order bewaard tot zeven jaar daarna (wettelijk verplicht).

Reclame

Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen, nieuwe producten en/of diensten. Dit doen wij:

  • per post
  • per e-mail
  • via social media

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken.

Locatiegegevens

Soms is het nodig voor onze webwinkel om te achterhalen op welke locatie u bent. Hiervoor wordt de navigatie- en locatiesoftware op uw telefoon, tablet of computer gebruikt. U kunt deze instellingen zelf beheren op uw apparaat. Wij hebben geen controle over wat de makers van deze software (zoals Google Maps) met uw gegevens doen. Als u daar meer informatie over wilt, verwijzen wij u naar de privacyverklaringen van de betreffende partijen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij verstrekken uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen. Uitzondering daarop is wanneer dit nadrukkelijk nodig is voor de technische werking van onze webwinkel of wanneer wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens. Als u daar meer informatie over wilt, verwijzen wij u naar de privacyverklaringen van de betreffende partijen.

Sollicitantgegevens

Op de website werkenbij.debommel.com worden persoonsgegevens verzameld. Bij de vacatures staat een formulier waarmee een sollicitant zijn/haar gegevens kan invullen. Dit zijn: geslacht, voornaam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer. Ook is er de optie om profielfoto, cv en motivatie toe te voegen. Deze informatie hebben wij nodig om met u te kunnen communiceren en om sollicitanten te kunnen beoordelen. Gegegevens van sollicitanten die niet worden uitgenodigd, worden binnen zes maanden verwijderd. De persoonsgegevens van sollicitanten die wel uitgenodigd worden, zullen na afronding van de sollicitatieprocedure binnen zes maanden verwijderd worden.

Verwerkersovereenkomsten

Wij werken met een beperkt aantal externe partijen die toegang hebben tot uw persoonsgegevens. Al deze partijen zijn door de Bommel Groep B.V. betrouwbaar bevonden en hebben onze verwerkersovereenkomsten getekend. In onze verwerkersovereenkomst staan zaken beschreven waar de partijen zich aan dienen te houden. Als u meer informatie wilt over onze verwerkersovereenkomsten kunt u contact opnemen met De Bommel Groep B.V.

Cookies

Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar informatie opgeslagen wordt, zodat u bijvoorbeeld niet steeds uw gegevens in hoeft te vullen. Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen of de cookies niet accepteren. Dit kan als gevolg hebben dat sommige onderdelen van onze webwinkel niet of minder goed werken. Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen als u meer informatie daarover wilt.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoeveel en hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord- De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem- Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn- Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u uw persoonsgegevens invoert.

Functionaris voor gegevensbescherming

Wij hebben een zogeheten functionaris voor gegevensbescherming aangesteld. Deze persoon is verantwoordelijk voor de privacy binnen onze organisatie. Onze functionaris voor gegevensbescherming heet Ciska Brands en is bereikbaar per e-mail op ciska@debommel.com en per telefoon op 0786743000 voor al uw vragen en verzoeken.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U heeft de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

De Bommel Groep B.V.
p/a Nijverheidstraat 4
3291CH Strijen
info@debommel.com
078 6743000