Binnenkijken bij Yvonne Kwakkel

Yvonne Kwakkel. Een echte duizendpoot die al haar leven lang gek is op alles wat met interieur te maken heeft. Zes jaar geleden is ze gestart met haar Instagramaccount @Yvonne_kwakkel, inmiddels een groot interieur account, om andere te inspireren met haar ideeën voor in huis.

Zo’n anderhalf jaar geleden kocht ze met haar man Sander en hun drie kinderen hun huidige huis en kon ze lekker losgaan. Yvonne: ”We hebben ons hele huis gestript en alles hebben we in een heel andere stijl gemaakt dan hoe het was. Ons interieur is een mix & match geworden van verschillende stijlen en daarom passen de meubelen van de Bommel ook zo goed bij ons”.

Yvonne heeft veel stoere items in huis, maar te veel stoere meubels wilde ze ook weer niet. Daarom was het tijd om een aantal kleine veranderingen door te voeren in haar interieur. Het toevoegen van Loveseat Gigi was voor haar een match made in heaven. ”Ik was op slag verliefd en zag het meteen helemaal voor me hoe hij in ons huis zou gaan staan. Hij heeft een super zachte en aaibare uitstraling en je kunt er lekker in verdwijnen. Heerlijk!”

Wat Yvonne ook graag wilde veranderen was de salontafel en daarom hebben wij de mooie salontafels Zuma bij haar bezorgd. ”De metalen salontafels Zuma in de kleuren tin/zwart zijn echt een hele fijne toevoeging aan ons interieur. Ze hebben beiden een ander formaat, wat ik superleuk vind, en daarnaast zijn ze makkelijk te verplaatsen. Soms zet ik de kleine Zuma lekker dicht bij de bank en wil ik weer wat meer ruimte? Dan schuif ik ze weer aan elkaar!”

Last but not least werd ook het eet- en borrel gedeelte bij de keuken door de spreekwoordelijke wasstraat gehaald. Yvonne had daar namelijk industriële houten barstoelen staan, maar echt lekker zaten ze niet. ”We zitten vaak aan de keuken en daarom vond ik het belangrijk dat er barstoelen kwamen die lekker zitten en een beetje comfort bieden. Bij het rondneuzen bij de Bommel viel mijn oog direct op de Mandy barstoel. Een stoere barstoel met een zachte zit en een grijze kleur. En nu komt uiteraard de vraag: zitten ze lekker? Daar kunnen we volmondig ‘JA’ ja op zeggen!”

Yvonne kwakkel en de Bommel Meubelen hebben de handen ineengeslagen voor een gave samenwerking. De items die je terugziet in deze Binnenkijken Bij zijn #gesponsord door de Bommel Meubelen. Meer zien? Bekijk onze socials!