De stijl van Yvonne

Hi, ik ben Yvonne, styliste bij de Bommel Meubelen. Samen met Chris en mijn 2 kinderen Eva en Noa wonen wij in het altijd gezellige Den Bosch. Ik ben gek op reizen, fotografie en mooie interieur sferen creëren. Vroeger droomde ik ervan om veel huizen te bezitten, zodat ik deze allemaal in verschillende stijlen en sferen kon inrichten. Dit is niet helemaal gelukt, maar door mijn werk bij de Bommel mag ik elke keer weer inspirerende en sfeervolle stijlkamers creëren. Mijn persoonlijke woonsmaak van dit moment is grafisch, Scandinavisch en praktisch design. In verband met onze kindjes hebben we rekening gehouden dat alles ook kidsproof is.

In de eetkamer hebben wij de eettafel North met een op maat gemaakt blad van 90 x 220cm in de kleur kiezel. Gecombineerd met 4 eetkamerstoelen en een royale eetbank allemaal bekleed in een mooie velours stof. Ik houd van een rustig kleurenpallet: een basis van wit gecombineerd met een gietvloer in meerdere grijstinten en kleur accenten in zwart, champagne/goud. Als ik moet kiezen voor meer kleuren, dan zou ik gaan voor vergrijsd blauw samen met een warme terrakleur. Afgemaakt met accenten in copper/warm goud vind ik helemaal geweldig!

“Heb je kinderen? Sluit dan een garantie af voor je meubelen en kies goede onderhoudsmiddelen!” - Yvonne
  • Mijn favoriete sfeer
  • GRAFISCH
  • SCANDINAVISCH
  • PRAKTISCH DESIGN
  • KIDSPROOF
  • WARME ACCENTEN
Stylingtip
Yvonne

Heb je een brede woonsmaak? Houd dan de basis van je interieur, zoals grote zitmeubelen en kasten, basic en pas je woonaccenten telkens aan in je favoriete trend kleur of stijl van dat moment. De woonaccenten kunnen zijn; aanpassen van eetkamerstoelen, een fauteuil, sierkussens, karpet, vloer- of tafellamp, gordijnen en wanddecoratie.

Favoriete items van Stylist Yvonne