Lekker naturel met Brave Ground

Elk jaar roepen de kleurexperts van Flexa een nieuwe kleur muurverf uit tot Kleur van het Jaar. En voor 2021 is dat de kleur Brave Ground geworden. Een warme, natuurlijke maar ook stoere kleur waar je alle kanten mee op kunt in je interieur. Een kleur die wij je graag laten zien. Laat je inspireren! Brave Ground is dus een veelzijdige kleur. Deze gave naturel bruintint past bij vele woonstijlen, zoals industrieel, modern of Scandinavisch. Doordat de kleur zo neutraal is, is deze makkelijk te combineren met andere kleuren.

Ga je voor een warme uitstraling in huis? Kies dan bijpassende kleuren als beige, taupe en lichtgrijs, zoals een licht grijze hoekbank. Door te combineren met rotan haal je gelijk natuurlijke materialen in huis welke een warm en sfeervol effect geven. Een rotan fauteuil of kamerscherm is bijvoorbeeld een echte eyecatcher. Wil je liever zachte materialen gebruiken? Kies dan voor een velvet fauteuil of de Gigi loveseat. Zachte materialen komen bij meerdere trends terug, dus velvet items zijn eindeloos te combineren.

‘Een warme, natuurlijke maar ook stoere kleur waar je alle kanten mee op kunt in je interieur!’
  • De sfeer
  • ROTAN
  • ZACHTE MATERIALEN
  • LICHT HOUT
  • BETON
icon
Stylingtip
Brave ground

Wees niet bang om te spelen met verf. Een wand een kleur verven is natuurlijk al leuk, maar probeer ook eens houten sierlijsten op de muur te bevestigen en verf deze in dezelfde kleur als de wand. Zo krijg je een hele andere uitstraling!

De perfecte items voor Brave Ground