Haal het zonnetje in huis met golden hour

Zin in de warmte? Dat is waar de trend Golden Hour om draait; de heerlijke warmte van een zonsopkomst. De warme tinten oranje, geel en roze geven je interieur een frisse lenteachtige uitstraling, die makkelijk doorgetrokken kan worden naar andere seizoenen. Bij deze trend raden wij de kleur Wierook van Histor aan voor op de muren. Ronde vormen in je interieur breken de harde lijnen van de muren en zo haal je figuurlijk de zon meer in huis. Een set ronde salontafels of een ronde poef is hier perfect voor. Heb je niet veel plek voor meerdere salontafels? Dan is een gave optie om te gaan voor een ronde fauteuil of kies voor velours eetkamerstoelen. Velours zorgt voor een warme uitstraling in huis.

Hoe kies je voor woondecoratie die bij de trend Golden Hour passen? Houd alle kleuren zacht en pastel. Zo zijn ze beter te combineren en houd je een warme en rustige uitstraling. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor oranje, ga dan voor een peach kleur. Een perzikachtige tint is namelijk makkelijker te combineren met andere kleuren, dan een feloranje kleur. Kleed je interieur aan met woonaccessoires in de kleuren goud en champagne. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld glazen vazen met mooie droogbloemen, gouden waxinelichthouders en sierkussens met accenten van champagne, goud of oranje.

‘Waar de trend Golden Hour om draait? De heerlijke warmte van een zonsopkomst!’
  • De sfeer
  • GEKLEURDE VAZEN
  • DROOGBLOEMEN
  • PARELMOER
  • RONDE VORMEN
icon
Stylingtip
golden hour

Om het effect van een lambrisering te creëren breng je op de wand een lichte kleur boven en een donkere tint onder aan. Door deze kleuren in dezelfde kleurenfamilie te houden creëer je een rustige sfeer.

De perfecte items voor golden hour