interieuradvies headerinterieuradvies header

Gratis Interieuradvies

Interieuradvies in onze winkels

Ga je binnenkort van interieur veranderen of passen je huidige meubels niet meer bij jouw stijl? Dan kunnen onze interieuradviseurs je helpen met advies over je interieur! Bij de Bommel Meubelen wordt het interieuradviesgesprek gehouden in een van onze 11 showrooms, zodat je direct ook al je favoriete meubels kunt zien, voelen en beleven.

Tijdens een interieuradviesgesprek krijg je advies over meubelen, kleurgebruik, lichtinval en materialen die passen bij jouw interieur. Aan de hand van jouw wensen en de ideeën van de adviseur wordt een advies gegeven en een 3D-tekening gemaakt. In deze tekening zie je direct hoe het advies in jouw woonruimte eruit komt te zien.

Online interieuradvies

Wil je liever niet naar de showroom komen voor een interieuradvies? Het is ook mogelijk om interieuradvies via videocall te krijgen! Een afspraak is volledig digitaal, dus je hoeft er niet voor uit huis. Ook bij een online interieuradvies geeft de interieuradviseur je advies over je woonwensen, kleurgebruik in je interieur en maakt een visualisatie aan de hand van een 3D-tekening. Ook wordt de winkel laten, zodat je eventueel direct een order kunt plaatsen.

Interieuradvies aan huis

Wil je liever een interieuradviseur bij jou aan huis om de mogelijkheden en woonwensen te bespreken? Ook deze optie bieden wij! Tijdens een interieuradviesgesprek aan huis kijkt de adviseur naar de kleuren, materialen en licht van je woonruimte. Aan de hand daarvan wordt een passend advies gegeven en een 3D-tekening gemaakt. De adviseur heeft contact met de winkel, zodat je op afstand eventueel een order van je favoriete items kunt plaatsen.

Hoe maak je een afspraak?

Een afspraak voor interieuradvies, zowel digitaal als op afspraak in de winkel of aan huis, maak je snel en makkelijk door via het formulier hiernaasthieronder in te vullen. Één van onze adviseurs neemt dan, zo snel mogelijk contact met je op om je afspraak definitief in te plannen!

Goede voorbereiding op het interieuradviesgesprek

Om goed voorbereid het gesprek in te gaan vragen wij je om alvast na te denken over de stijlen en kleuren die je graag in jouw interieur wil verwerken. Maak hier eventueel een moodboard van. Zo heeft de adviseur direct een goed beeld van je stijl en wensen.

Maak direct een afspraak!