fb-track
 

De Bommel maakt het voor je!

De producten van de Bommel Meubelen zijn uniek in de wereld. De Bommel ontwerpt en produceert namelijk zelf haar meubelen. Van boom tot product, de Bommel heeft controle over het gehele productieproces. Met diverse eigen fabrieken in het buitenland en een meubelmakerij in Nederland kan de Bommel echt alles voor je maken. Heb je een mooi meubel gezien, maar wil je liever deuren in plaats van laden of andere grepen? Bijna alles kan! De eiken series zijn zonder meerprijs in diverse kleuren leverbaar. Nieuwsgierig geworden naar de meubelen van de Bommel? Bekijk op je gemak de website of kom de meubelen in een van de filialen bekijken en in het echt beleven. De medewerkers van de Bommel kunnen alle mogelijkheden laten zien en adviseren je graag. De koffie staat altijd klaar in de sfeervolle winkels!

Geschiedenis

De Bommel Meubelen is opgericht door Robert de Hoop en Marco Bakkers. Zij begonnen een ambachtelijke meubelmakerij. Al snel werd de garage te klein en werd er een groot filiaal in De Lier gebouwd. Inmiddels heeft de Bommel Meubelen 11 filialen, een outlet store en een groot centraal magazijn met een volwaardig eigen logistieke dienst. De Bommel heeft ook 3 eigen meubelmakerijen waar de meubelen geproduceerd worden.

Verantwoord bosbeheer

Bosbeheer controleert en vers gekapte boom.

Een passie voor hout brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee. De Bommel Meubelen vindt het haar plicht om verantwoord met het bos om te gaan. In samenspraak met Staatsbosbeheer in de diverse landen waar de Bommel Meubelen opereert, wordt er met uiterste zorg omgegaan met de kap van bomen. De oude bomen worden door een specialist van Staatsbosbeheer geselecteerd. Alleen dan mogen deze bomen gekapt worden. Nieuwe bomen krijgen zo ook de ruimte om uit te groeien tot volwassen bomen. Ook wordt er zorgvuldig omgegaan met de omringende bomen. Vruchtdragende bomen mogen bijvoorbeeld niet beschadigd worden, omdat anders de fauna er schade van ondervindt.

Heuvels in Bosnë nabij één van onze fabrieken.

Helaas is verantwoord bosbeheer niet overal in de wereld vanzelfsprekend. De Bommel Meubelen vervult in deze landen graag een leidende rol, zodat de kap van bomen met de uiterste zorg gebeurt en dat de biodiversiteit en ecologische processen zo min mogelijk verstoord en geschaad worden.