Private shopping: de winkel helemaal voor jezelf

De Bommel Meubelen heeft diverse maatregelen genomen, zodat je ook in deze tijden veilig bij ons kunt winkelen. Uiteraard staat de veiligheid van jou en onze medewerkers voorop! Daarom is het mogelijk om een afspraak te maken voor private shopping in bijna al onze winkels.

 

Private shopping

Tijdens een private shopping afspraak met een verkoopadviseur heb jij de winkel helemaal voor jezelf, er zijn geen andere klanten. Je mag tijdens een afspraak maximaal 1 extra persoon meenemen. je kunt tijdens deze afspraak op je gemak alle inspiratiestudio's bekijken en nieuwe items voor je interieur uitzoeken. Uiteraard geeft de interieuradviseur je concrete tips en informatie over de verschillende meubelen. Uiteraard houden we hierbij de 1,5 meter afstand aan.

De private shopping afspraken kunnen gemaakt worden in de winkels van maandag t/m zaterdag tussen 8:00 en 20:00.

Meteen een afspraak maken voor Private Shopping? Leuk! Vul het formulier hieronder in en wij nemen dan contact met je op om een datum en tijdstip af te spreken.

 

Gratis videocall

Wij hebben in onze winkels alle maatregelen genomen om zo veilig mogelijk te winkelen. Mocht je toch liever vanuit huis even rondkijken in de winkel en advies krijgen over je huidige interieur? Plan dan een videocall met een van onze persoonlijke adviseurs! Hij of zij laat je de winkel zien en in het gesprek worden diverse mogelijkheden getoond.
*We gebruiken je gegevens alleen om contact met je te leggen en om de videocall met je te kunnen doen.

Het maken van een private shopping afspraak

Vul het formulier hieronder in en kies je gewenste optie voor het maken van een afspraak. Mocht je al weten waar je naar op zoek bent, dan kun je dat vermelden in het veld Opmerkingen. Geef daar eventueel ook aan welke dag en tijdstip jou het beste uitkomen.

We nemen eerst even per mail of telefonisch contact met je op en plannen samen een afspraak voor private shopping.

 

Vraag het aan!

  • Persoonlijk advies
  • Veiligheid voorop!
  • Winkel naar jouw keuze
  • Tijdsblok wanneer het jou uitkomt
  • Ook 's avonds mogelijk