Veiligheid voorop

De Bommel heeft diverse maatregelen genomen om veilig te winkelen. De veiligheid van zowel bezoekers als medewerkers staan hierbij altijd voorop. In al onze winkels hanteren we alle RIVM voorschriften en houden we een maximaal aantal bezoekers aan.

We bieden ook een aantal andere mogelijkheden:

 

Private Shopping

Wil je graag een 1 op 1 afspraak met een van onze adviseurs maken? In de meeste winkels kan dit van maandag t/m zaterdag. In de avonden van 17:30 tot tot 20:00 uur en in de ochtend tussen 08:00 en 10:00 uur. Je kunt tijdens zo’n afspraak op je gemak in de winkel rondkijken en de adviseur laat je graag alle mogelijkheden zien. Uiteraard houden we hierbij de 1,5 meter afstand aan.

Meteen een afspraak maken voor Private Shopping? Leuk! Vul het formulier hieronder in en wij nemen dan contact met je op om een datum en tijdstip af te spreken.

 

Gratis videocall

Wij hebben in onze winkels alle maatregelen genomen om zo veilig mogelijk te winkelen. Mocht je toch liever vanuit huis even rondkijken in de winkel en advies krijgen over je huidige interieur? Plan dan een videocall met een van onze persoonlijke adviseurs!

Hoe werkt het?

Vul het formulier hieronder in en kies voor de optie “Ik wil graag een afspraak maken voor een videocall”. Mocht je al weten waar je naar op zoek bent, dan kun je dat vermelden in het veld Opmerkingen. Geef daar eventueel ook aan welke dag en tijdstip jou het beste uitkomen.

We nemen eerst even per mail of telefonisch contact met je op en plannen samen een afspraak voor de videocall. Momenteel doen we de videocalls uitsluitend via Whatsapp.

Tijdens de videocall heb je een gezellig, informeel en vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs. Hij of zij laat je de winkel zien en in het gesprek worden diverse mogelijkheden getoond. Ook kun je natuurlijk makkelijk jouw huidige interieur laten zien en vragen om advies en concrete tips.
*We gebruiken je gegevens alleen om contact met je te leggen en om de videocall met je te kunnen doen.

 

Vraag het aan!

  • Persoonlijk advies
  • Veiligheid voorop!
  • Makkelijk via Whatsapp
  • Wanneer het jou uitkomt
  • Ook 's avonds mogelijk