Hoekbank Ventia - Bloq Niagara

Geleverd binnen 8 en 10 weken
Let op! De gewenste bestelhoeveelheid is hoger dan de huidige beschikbare voorraad. De levertijd is hierdoor aangepast.
Productnummer: A00015788-001

Ontdek de stijlvolle en comfortabele hoekbank Ventia in Bloq Niagara van De Bommel Meubelen. Met een breedte van 278 cm, een hoogte van 82 cm en een diepte van 213 cm, biedt deze bank voldoende ruimte voor ontspanning en gezellig samenzijn. De prachtige blauwe stof geeft een fris en modern tintje aan elke woonkamer.

De Ventia bank is bekleed met een hoogwaardige stof die zacht aanvoelt en duurzaam is. De vaste armleuningen en de zit- en rugkussens zijn zorgvuldig ontworpen om een strakke en moderne uitstraling te behouden. Het minimalistische ontwerp past perfect in elk eigentijds interieur en voegt een vleugje verfijning toe aan je woonruimte.

Dankzij de stevige constructie en hoogwaardige materialen biedt deze bank een comfortabele zitervaring. De combinatie van stijlvol design en praktisch comfort maakt deze bank ideaal voor dagelijks gebruik en het ontvangen van gasten.

Productnummer:
A00015788-001

Afmetingen

Breedte
278 cm
Hoogte
82 cm
Diepte
213 cm

Algemeen

Kleurgroep
Blauw
Referentienummer
0551
Producteigenschappen
Bij het gebruik van het meubel zijn plooivorming en het inzakken van een vulling normale productkenmerken. Dit valt buiten de garantie.

Functies

Zitting
Niet uitschuifbaar
Relaxfunctie
Geen relaxfunctie
Hoofdsteun
Geen losse hoofdsteun
Armleuning
Niet verstelbare armleuning

Materiaal

Materiaal
Stof

Geen beoordelingen gevonden. Deel als eerste uw inzichten.

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.