Hoekbank Montana - Sneak Naturel (showmodel)

% 1.849,-  (45.97% bespaard)

999,- 

Of in3 termijnen van 333,- (0% rente)*

Uit voorraad leverbaar Geleverd binnen 3 tot 7 werkdagen*

Let op! De gewenste bestelhoeveelheid is hoger dan de huidige beschikbare voorraad. De levertijd is hierdoor aangepast.
Productnummer: A00013960-003

Productnummer:
A00013960-003

Afmetingen

Breedte
264 cm
Hoogte
93 cm
Diepte
222 cm

Algemeen

Kleurgroep
Naturel
Referentienummer
2117
Extra informatie
Dit is een showmodel. Hierop geven wij geen garantie.
Producteigenschappen
Bij het gebruik van het meubel zijn plooivorming en het inzakken van een vulling normale productkenmerken. Dit valt buiten de garantie.

Functies

Zitting
Niet uitschuifbaar
Relaxfunctie
Geen relaxfunctie
Hoofdsteun
Geen losse hoofdsteun
Armleuning
Niet verstelbare armleuning

Materiaal

Materiaal
Stof
Poten
Metaal
Vulling zitting
Koudschuim
Vulling rug
Fiberfill Siliconen

Geen beoordelingen gevonden. Deel als eerste uw inzichten.

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Laatst bekeken door jou

Hoekbank Beverly Hills - Loft Naturel
Ontdek de luxe en het comfort van de hoekbank Beverly Hills in Loft Naturel van De Bommel Meubelen. Deze ruime bank, met een breedte van 324 cm, een hoogte van 86 cm en een diepte van 294 cm, biedt volop ruimte voor ontspanning en samenzijn met familie en vrienden. De armbreedte van 22 cm voegt extra comfort toe. De Beverly Hills bank is bekleed met een hoogwaardige stof in een natuurlijke tint, perfect passend bij een landelijke woonstijl. De combinatie van het strakke design en de warme kleur creëert een uitnodigende en rustgevende sfeer in je woonkamer. De vaste armleuningen en de niet-keerbare zit- en rugkussens zorgen voor een gestroomlijnde en moderne uitstraling. Deze bank is ontworpen met aandacht voor detail en comfort. Hoewel er geen ingebouwde relaxfunctie of losse hoofdsteun is, bieden de hoogwaardige materialen en stevige constructie langdurig zitplezier.

2.699,-
-5%
Hoekbank Pasadena - Essa Naturel
Breng een vleugje verfijning en comfort in je woonkamer met deze prachtige bank van De Bommel Meubelen. Met een breedte van 298 cm, hoogte van 87 cm en diepte van 223 cm biedt deze bank een royale zitervaring. De zithoogte van 47 cm en zitdiepte van 57 cm zorgen voor optimaal comfort, terwijl de armhoogte van 63 cm en armbreedte van 20 cm extra ondersteuning bieden.De bank is bekleed met hoogwaardige stof in een elegante combinatie van grijs en wit, wat zorgt voor een moderne en stijlvolle uitstraling. De vaste armleuningen en zit- en rugkussens behouden hun strakke en gestroomlijnde look, perfect voor elk eigentijds interieur.Voor extra comfort kun je een losse hoofdsteun apart bijbestellen. De poten zijn eenvoudig te monteren, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe meubelstuk.Deze bank is de perfecte mix van stijl en functionaliteit, ideaal voor ontspanning en het ontvangen van gasten. Laat je omringen door luxe en comfort met deze schitterende bank van De Bommel Meubelen en transformeer je woonkamer in een stijlvolle en uitnodigende ruimte.

2.099,- (4.76% bespaard) 1.999,-
Hoekbank Husky - Genesis Dove
Ervaar het ultieme comfort en de stijlvolle uitstraling van de Husky bank van De Bommel Meubelen. Met een breedte van 390 cm, een hoogte van 83 cm en een diepte van 210 cm biedt deze bank volop ruimte voor ontspanning en samenzijn. De natuurlijke kleur van de velvet bekleding voegt een warme en uitnodigende sfeer toe aan je interieur.De bank is ontworpen met vaste armleuningen en hoogwaardige zit- en rugkussens die gevuld zijn met koudschuim en polyetherschuim. De Nosag-vering in de zitting en de singelvering in de rug bieden optimale ondersteuning en comfort, waardoor je urenlang comfortabel kunt zitten. De kunststof poten zorgen voor een moderne en stevige basis die de elegante uitstraling van de bank compleet maakt.Met zijn doordachte ontwerp combineert deze bank stijl en functionaliteit, perfect voor ontspanning en het ontvangen van gasten. De luxe velvet stof voelt zacht aan en ziet er prachtig uit, waardoor je woonkamer direct een chique uitstraling krijgt.

3.899,-