Eettafel (halve cirkel - 240x100cm) Crosse Los - Keramiek Marble Look Golden White Lux

Geleverd binnen 10 en 12 weken
Let op! De gewenste bestelhoeveelheid is hoger dan de huidige beschikbare voorraad. De levertijd is hierdoor aangepast.
Productnummer: A00014503-002

Til je eetkamer naar een hoger niveau met de luxe eettafel Crosse Los van De Bommel Meubelen. Deze unieke tafel heeft een halve cirkelvorm en meet 240 cm in lengte en 100 cm in breedte, wat zorgt voor een stijlvolle en moderne uitstraling in je interieur.

Het tafelblad is gemaakt van hoogwaardig keramiek met een Marble Look in Golden White Lux. Deze luxe afwerking geeft de tafel een elegante en verfijnde uitstraling, perfect passend bij een moderne woonstijl. Het keramische materiaal is niet alleen prachtig om te zien, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

De stevige metalen poten bieden stabiliteit en een eigentijdse touch, waardoor de tafel een echte blikvanger in je eetkamer wordt. Met een hoogte van 76 cm biedt de tafel een comfortabele eetervaring voor jou en je gasten.

De combinatie van het marmeren uiterlijk en de gouden witte tint maakt deze tafel een luxe toevoeging aan elke eetkamer. De halve cirkelvorm creëert een unieke dynamiek in je ruimte, ideaal voor zowel intieme diners als grotere bijeenkomsten.

Productnummer:
A00014503-002

Afmetingen

Breedte
100 cm
Lengte
240 cm
Hoogte
76 cm

Algemeen

Kleurgroep
Wit
Woonstijl
Modern

Materiaal

Materiaal
Keramiek
Poten
Metaal

Technische kenmerken

Vorm
Halve cirkel

Geen beoordelingen gevonden. Deel als eerste uw inzichten.

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.