Hoekbank Binck - Cyber Thyme

Geleverd binnen 12 en 14 weken
Let op! De gewenste bestelhoeveelheid is hoger dan de huidige beschikbare voorraad. De levertijd is hierdoor aangepast.
Productnummer: A00017423-002

Ontdek de royale hoekbank Binck in de kleur Cyber Thyme van De Bommel Meubelen, perfect voor een modern interieur. Met een breedte van 359 cm, een hoogte van 85 cm en een diepte van 245 cm biedt deze bank voldoende ruimte voor het hele gezin en gasten.

De Binck bank is bekleed met hoogwaardige stof in een frisse groene kleur, wat een levendige en uitnodigende sfeer in je woonkamer creëert. De strakke lijnen en het eigentijdse ontwerp passen perfect bij een moderne woonstijl. De stevige metalen poten voegen een robuuste en stijlvolle touch toe aan het geheel.

De zitkussens zijn voorzien van Nosag-vering, wat zorgt voor uitstekende ondersteuning en langdurig comfort. De rugkussens zijn gevuld met polyetherschuim, waardoor je kunt genieten van een comfortabele en ontspannende zitervaring. De zorgvuldig afgewerkte details en hoogwaardige materialen garanderen een lange levensduur en blijvend zitplezier.

Productnummer:
A00017423-002

Afmetingen

Breedte
359 cm
Hoogte
85 cm
Diepte
245 cm

Algemeen

Merk
De Bommel Meubelen
Kleurgroep
Groen
Referentienummer
0694
Producteigenschappen
Bij het gebruik van het meubel zijn plooivorming en het inzakken van een vulling normale productkenmerken. Dit valt buiten de garantie.
Woonstijl
Modern

Materiaal

Materiaal
Stof
Poten
Metaal
Vering zitting
Nosagvering
Vulling rug
Polyetherschuim

Geen beoordelingen gevonden. Deel als eerste uw inzichten.

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.