Wanddecoratie Leaves 100x50
Wanddecoratie Leaves 100x50
Wanddecoratie Leaves 100x50
Wanddecoratie Leaves 100x50

Wanddecoratie Leaves 100x50

69,95 

Uit voorraad leverbaar Geleverd binnen 3 tot 7 werkdagen*

Let op! De gewenste bestelhoeveelheid is hoger dan de huidige beschikbare voorraad. De levertijd is hierdoor aangepast.
Productnummer: A00011300

Productnummer:
A00011300

Afmetingen

Afmetingen
100x50x3 cm

Algemeen

Merk
De Bommel Meubelen
Kleurgroep
Goud
Referentienummer
2075

Materiaal

Materiaal
Metaal

Geen beoordelingen gevonden. Deel als eerste uw inzichten.

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Laatst bekeken door jou

Eettafel (200cm - ovaal) Yucca
Breng een industriële flair in je eetkamer met de eettafel Yucca van De Bommel Meubelen. Deze ovale tafel meet 200 cm in lengte en 100 cm in breedte, wat voldoende ruimte biedt voor gezellige diners met familie en vrienden. Met een hoogte van 76 cm en een hoogte tot het tafelblad van 70 cm, biedt deze tafel een comfortabele eetervaring voor iedereen.Het tafelblad, gemaakt van hoogwaardig mangohout, straalt natuurlijke schoonheid en duurzaamheid uit. De dikte van het tafelblad is 6 cm, wat zorgt voor een stevige en robuuste uitstraling. De ambachtelijke vervaardiging van dit product betekent dat scheurtjes, deukjes en kleurverschillen mogelijk zijn, wat bijdraagt aan de unieke charme van elke tafel.De stevige metalen poten bieden stabiliteit en voegen een stoer, industrieel element toe aan het ontwerp. Dit maakt de tafel een perfecte aanvulling op een industriële woonstijl.

699,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Armstoel Vela - Barrel Zwart
Een stijlvolle eetkamerstoel met armleuning is Vela. Onderdeel van de collectie stoffen eetkamerstoelen met armleuning en bekleed met een stof van hoogwaardige kwaliteit in de kleur zwart. Deze eettafel stoel met armleuning heeft een zithoogte van 51cm, een armhoogte van 67cm en een zwart metalen frame in de vorm van een spinpoot.Vela is een armstoel met armleuning die een trendy uitstraling heeft en daardoor perfect past in ieder interieur. Deze zand eetkamerstoel met armleuning is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Welke kleur van deze eetkamerstoel met armleuning staat er binnenkort bij jou aan de eettafel? Kies jouw favoriet en mix & match twee of meerdere van deze stoffen armstoel aan de eettafel voor een speels effect.

99,-

Uit voorraad leverbaar

Sierkussen Hyde - Terracotta

24,95

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Armstoel Casita - Otis Cognac
Een industriële eetkamerstoel met armleuning met een heel fijn zitcomfort is Casita. Deze uitvoering uit de serie stoffen eetkamerstoelen met armleuning is bekleed met een stof van hoogwaardige kwaliteit in de kleur cognac, heeft armleuning bescherming aan beide kanten en een armhoogte van 67cm. Armstoel Casita is gecombineerd met zwart metalen poten en heeft een handgreep waarmee je deze bruine eetstoel gemakkelijk kunt verplaatsen. Eetkamerstoel met armleuning Casita heeft een stoere uitstraling en past daarom perfect in een industrieel interieur. Casita is als stoffen armstoel met leuning in meerdere kleuren te verkrijgen, dus kies jouw favoriet of mix & match er lekker op los om een speels effect aan de eettafel te creëren.

149,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Armstoel Vela - Barrel Taupe
Een stijlvolle eetkamerstoel met armleuning is Vela. Onderdeel van de collectie stoffen eetkamerstoelen met armleuning en bekleed met een stof van hoogwaardige kwaliteit in de kleur taupe. Deze eettafel stoel met armleuning heeft een zithoogte van 51cm, een armhoogte van 67cm en een zwart metalen frame in de vorm van een spinpoot.Vela is een armstoel met armleuning die een trendy uitstraling heeft en daardoor perfect past in ieder interieur. Deze zand eetkamerstoel met armleuning is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Welke kleur van deze eetkamerstoel met armleuning staat er binnenkort bij jou aan de eettafel? Kies jouw favoriet en mix & match twee of meerdere van deze stoffen armstoel aan de eettafel voor een speels effect.

99,-

Uit voorraad leverbaar