Afleverbijdrages en bezorgopties Nederland

Op deze pagina vindt u alle informatie over de afleverbijdrages en bezorgopties van de Bommel Meubelen. Ons productaanbod is zeer divers en onze bestellingen lopen uiteen van een velletje meubelviltjes dat een paar gram weegt tot een massief eiken buffetkast van circa 100 kg. Voor iedere order heeft de Bommel Meubelen passende bezorgopties. 

Bezorging door De Bommel Logistiek

De Bommel Meubelen heeft al meer dan 20 jaar een eigen logistieke dienst met professionele chauffeurs en bezorgers die precies weten hoe meubelen vervoerd en bezorgd moeten worden. Met een wagenpark van meer dan 10 vrachtwagens en tal van bestelbussen bieden wij voor elke bestelling een passende bezorgoptie.

- Premium Levering

Dit is de full service bezorgoptie van de Bommel Meubelen. Premium Levering heeft vele voordelen en neemt u al het werk uit handen. We raden dit type levering aan bij grotere orders met zware producten. Wat kunt u verwachten als u voor Premium Levering kiest:

 • We plaatsen de meubelen op de plek waar u ze wilt hebben.
 • U krijgt uitgebreide uitleg over uw product en het onderhoud ervan.
 • De producten worden gemonteerd geleverd*, u kunt direct genieten.
 • De meubelen worden professioneel afgesteld voor u.
 • Onder de poten worden viltjes geplaatst.
 • Al het verpakkingsmateriaal wordt direct voor u meegenomen!
*Bij meer dan 10 stoelen geldt een toeslag van €10,- per stoel (achteraf berekend).

Afleverbijdrages van de Bommel Premium Levering:

 • € 34,95 voor orders onder de € 500,-
 • € 69,95 voor orders van boven de € 500,-

Waddeneilanden

Wij leveren niet op de Waddeneilanden. Levering bij een transportbedrijf op het vaste land is uiteraard wel mogelijk. Als u hiervan gebruik wilt maken, neem dan even contact op met ons.

Basic Bezorging

Deze bezorgoptie noemen we ook wel “Drempellevering”. Dit houdt in dat u de artikelen onuitgepakt over de eerste drempel van uw woning of bedrijf geleverd krijgt. De eventuele montage van bijvoorbeeld stoel- en tafelpoten moet u bij deze bezorgoptie zelf doen. Ook bent u bij Basic Bezorging zelf verantwoordelijk voor het verwerken van het verpakkingsmateriaal. Wij bepalen zelf, op basis van capaciteit en wat voor uw regio de snelste optie is, met welke transportdienst deze artikelen bezorgd worden. Zo kan het zijn dat de order door onze eigen bezorgers wordt bezorgd maar dit kan ook een bezorger van PostNL zijn. We raden dit type zending aan voor kleinere orders met relatief lichte en eenvoudige producten.

- Basic Bezorging

Afleverbijdrages van Basic Bezorging:

 • € 14,95 voor orders onder de € 500,-
 • € 29,95 voor orders van boven de € 500,-

Bezorging door PostNL

Brievenbuspakjes en Postpakketen

Voor brievenbuspakketjes en postpakketten werken wij samen met PostNL, deze optie zult u in stap 4 van uw bestelling voornamelijk krijgen wanneer u kleinere objecten bestelt met een maximale afmeting van 170x70x50 cm en een maximaal gewicht van 30 kg.Voor informatie over het Coronavirus en PostNL bezorgingen verwijzen we u naar de website van PostNL

Afleverbijdrages bij PostNL Levering:

 • € 3,95 voor brievenbuspakketjes
 • € 8,95 voor postpakketten

PostNL haalt bij ons op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag de pakketten op. Zodra u een Track&Trace code ontvangt, kunt u de status van uw levering volgen. In de meeste gevallen ontvangt u het pakket de eerstvolgende werkdag.

Afhalen in centraal magazijn Strijen

Gratis afhalen in ons magazijn in Strijen

Als u voor deze optie kiest, raden wij aan hiermee te wachten tot u bericht van ons heeft gekregen dat uw bestelling daadwerkelijk bij ons op voorraad is en klaarstaat voor u.

Bestelling afhalen in onze showrooms is door de beperkte opslagruimte niet mogelijk.

 - Informatie over de aflever- en bezorgopties in België vindt u hier.