Verzendkosten en bezorgopties Nederland

Hier vind je alle informatie over de verzendkosten en bezorgopties van de Bommel Meubelen. Let op! Bezorging van artikelen uit onze outlet is niet mogelijk!

Premium Levering door De Bommel Logistiek

De Bommel Meubelen heeft al meer dan 20 jaar een eigen logistieke dienst met professionele chauffeurs en bezorgers die precies weten hoe meubelen vervoerd en bezorgd moeten worden. Met een wagenpark van meer dan 10 vrachtwagens en tal van bestelbussen bieden wij voor elke bestelling een passende bezorgoptie.

- Premium Levering

Premium Levering is de full service bezorgoptie, uitgevoerd door de eigen logistieke dienst met professionele chauffeurs van de Bommel Meubelen. We raden dit type levering aan bij grotere orders met zware producten. Wat kun je verwachten als je voor Premium Levering kiest:

 • Vakkundig vervoer van de meubelen.
 • We plaatsen de meubelen op de plek waar je ze wilt hebben.
 • Je krijgt uitgebreid uitleg over het product en het onderhoud ervan.
 • De meubelen worden gemonteerd*.
 • De meubelen worden professioneel afgesteld.
 • Onder de poten worden viltjes geplaatst.
 • Al het verpakkingsmateriaal wordt direct weer meegenomen!
*Bij meer dan 10 stoelen geldt een toeslag van €10,- per stoel (achteraf berekend).

Afleverbijdrages van de Bommel Premium Levering:

 • € 39,95 voor orders onder de € 500,-
 • € 79,95 voor orders van boven de € 500,-

Waddeneilanden

De bezorgservice van de Bommel Meubelen bezorgt niet op de Waddeneilanden. Levering bij een transportbedrijf op het vaste land is uiteraard wel mogelijk. Als je hiervan gebruik wilt maken, neem dan even contact op met ons.

Basic bezorging

Basic Bezorging houdt in dat de artikelen tot aan de voordeur worden geleverd. Meubels worden niet gemonteerd en verpakkingsmateriaal niet mee teruggenomen.

Afhankelijk van de capaciteit en regio worden de artikelen geleverd door PostNL of een andere externe vervoerder. PostNL haalt bij ons op alle werkdagen de pakketten op. Je ontvangt een Track&Trace code en in de meeste gevallen wordt het pakket de volgende werkdag bezorgd.

- Basic Bezorging

De tarieven:

 • € 3,95 voor brievenbuspakketjes
 • € 14,95 voor grotere pakketten

Afhalen in centraal magazijn Dordrecht

Gratis afhalen in ons magazijn in Dordrecht

Als je voor deze optie kiest, raden wij aan hiermee te wachten tot je bericht van ons krijgt dat je bestelling daadwerkelijk bij ons op voorraad is en klaarstaat.

Bestelling afhalen in onze showrooms is door de beperkte opslagruimte niet mogelijk.

Digitaal betalen bij de Bommel Meubelen
In onze winkels en webshop vind je de mooiste meubelen rechtstreeks van de makers. Heb je gevonden wat je zoekt? Bestel je favoriete woonitems dan online óf in één van onze winkels en betaal (digitaal) zoals jij dat het liefste doet. Voor jouw eigen veiligheid en die van onze adviseurs & chauffeurs kan dat via de onderstaande betaalmethoden:

* iDeal
* Klarna
* Apple Pay
* Creditcard
* Bancontact
* Bankoverschrijving
* Middels een Bommel cadeaukaart (alléén in onze winkels)
* of via de pin (in onze winkels én bij afhalen in ons magazijn in Dordrecht)

Let op: heb je in onze winkels of webshop een aanbetaling gedaan van 25% van het totaalbedrag? Dan betaal je het resterende bedrag bij aflevering!

 - Informatie over de aflever- en bezorgopties in België vind je hier.