4- zitsbanken

Nu in de folder

4- zitsbanken

4 zitsbank El Largo
4 zitsbank El Largo
Prijs  1.099,-
Zitbank Waverly
Zitbank Waverly
Prijs  1.499,-

Een 4-zitsbank is een opvallend meubelstuk en het pronkstuk van jouw interieur. Daarom is het belangrijk om de juiste kleur en vorm te kiezen die bij jouw inrichting en grootte van de kamer past. Bij een rustig en neutraal interieur kun je uitpakken met een opvallende kleur en jouw 4-zitsbank een prominente plek geven in de woonkamer. Is jouw interieur al kleurrijk en opvallend? Kies dan voor een rustige kleur voor je 4 persoons bank. Uiteraard kun je je bankstel wel opleuken met verschillende sierkussens en plaid.

Op zoek naar 4-zitsbank? 4-zitsbanken online | De Bommel

Verschillende stijlen 4-zitsbanken

De Bommel biedt een uitgebreide collectie aan 4-zitsbanken. Zo kun je gaan voor een romantische bank met grote kussens. Of ga je liever voor een industriële look? Kies dan voor een (kunst)lederen bankstel met een stalen frame. Staat jouw droombank er niet tussen, stel dan deze zelf samen met een van onze adviseurs. Bij al onze banken kun je kiezen voor andere armen, maat, poten of onderstel. Zo krijg je altijd de 4-zitsbank die helemaal aan jouw wensen voldoet!

Een 4-zitsbank kopen

Je 4-zitsbank kopen doe je eenvoudig via de website van de Bommel Meubelen. In onze webshop kun je snel een 4-zitter bestellen en kies voor onze full service levering of drempellevering. Wil je liever de bank niet thuis laten bezorgen, maar wil je deze zelf ophalen? Ook dat is mogelijk bij ons magazijn in Strijen!

Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Kom dan langs in de winkel en kom proef zitten op verschillende banken. Ook kun je dan de verschillende stoffen aanvoelen en kleuren bewonderen. Zien wij je terug in een van onze winkels?