Loveseats

Nu in de folder

Loveseats

Loveseat Gigi
Loveseat Gigi
Normale prijs  799,- Prijs  749,-
1,5 zitsbank El Largo
1,5 zitsbank El Largo
Prijs  579,-
1,5 zitsbank Navajo
1,5 zitsbank Navajo
Prijs  769,-
Loveseat Planet
Loveseat Planet
Prijs  619,-
1,5 zitsbank El Largo
1,5 zitsbank El Largo
Prijs  599,-
Loveseat Bonny (met knopen)

De loveseat is de perfecte stoel voor als je een fauteuil iets te klein vindt. In een loveseat kun je heerlijk samen knus Netflix kijken, maar deze grote fauteuil leent zich ook prima om zelf in weg te zakken met een goed boek en een kop thee. Door het grote formaat is de loveseat een echte eyecatcher in jouw interieur. Maak je heerlijke zithoek af met een mooie vloerlamp, een bijpassende bijzettafel en een zacht vloerkleed.

Loveseats kopen? Scherp geprijsd - bekijk online

Loveseats van de Bommel Meubelen

In de collectie loveseats van de Bommel Meubelen vind je loveseats in verschillende woonstijlen. Ga je voor een romantische en landelijke look met een stoel in een lichte stof met knopen? Of liever een industriële leren loveseat met hoge poten? Waar je ook naar op zoek bent, de Bommel Meubelen heeft het. Daarbij zijn de loveseats van de Bommel Meubelen scherp geprijsd, dus er zit altijd iets naar jouw budget tussen.

Proefzitten op de loveseats

Het is belangrijk dat je een loveseat uitkiest waar jij lekker in kunt zitten of hangen. Hierbij kun je rekening houden met het materiaal van de loveseat, immers zit leer heel anders dan een stoel van stof. Wil je eerst graag de loveseats uitproberen? Dan kan dat altijd in de winkels van de Bommel Meubelen. Daar hebben wij diverse showmodellen staan om uit te proberen. Onze adviseurs helpen je ook graag met het uitzoeken van de perfecte loveseat voor jou.