Binnenkijken bij Mariëlle en Sjoerd

Tot vorig jaar woonden ze in Delft, maar toen Mariëlle en Sjoerd de mogelijkheid kregen om hun huidige huis te bezichtigen, waren ze meteen verkocht. De ruimte, gezelligheid en ligging van het huis waren perfect en dus was het tijd om samen met hun twee kinderen te verhuizen naar het mooie Maassluis!

Nieuw huis, nieuwe inrichting! Ja, Mariëlle en Sjoerd lieten er geen gras over groeien en besloten om hun hele interieur een make-over te geven. In grote lijnen wisten ze eigenlijk al waar ze naar op zoek waren, dus heel moeilijk was het niet om hun perfecte interieur samen te stellen. Ze stapten binnen bij de Bommel Meubelen, noteerden welke meubelen ze mooi vonden en werden uiteindelijk door Jessica perfect geholpen met het samenstellen van hun nieuwe interieur.

Mariëlle vertelt: "We zijn zo blij met hoe we er nu bij zitten. Stoere, warme meubelen en de lampen en accessoires die het geheel afmaken. Super trots zijn we op onze tafel en het tv-meubel. Het tv-meubel hebben we samen met Jessica ontworpen en is speciaal voor ons op maat gemaakt. Supergaaf vinden we dat!"

Van alle ruimtes in huis is de woonkamer bij de familie Kooijman toch wel favoriet! "Overdag spelen de kinderen eigenlijk altijd in de woonkamer en ’s avonds nestelt Sjoerd zich in de hoek van de bank. Ikzelf zit heel graag aan de keukentafel en komen er vrienden of familie op bezoek? Dan doen we vaak een drankje aan onze eigen bar", aldus Mariëlle.

Nieuwe interieurwensen? Die hebben ze op dit moment eigenlijk niet. Mariëlle vertelt: "We zijn echt helemaal compleet, zelfs op het gebied van accessoires. Toen we onze meubels net hadden, kregen Sjoerd en ik corona. Na een week was ik het wel beu en wilde ik het gezellig maken. Gelukkig konden we toen via de mail samen met Jessica wat accessoires uitzoeken en zij is deze toen, uiteraard op afstand, langs komen brengen! Dat was echt fantastisch. We zijn zo fijn geholpen en dat is absoluut de reden dat we, ook in de toekomst, heel graag bij de Bommel Meubelen kopen"!