Binnenkijken bij Mariëlle

Een licht huis met een warme, gezellig uitstraling. Dat vindt Mariëlle ontzettend belangrijk en daarom voelt ze zich ook helemaal thuis in het nieuwbouwhuis waar ze zo’n 1,5 geleden samen met haar vriend Joey is ingetrokken.

Een huis waar thuiskomen ook écht thuiskomen is. Mariëlle en Joey zijn maar wat trots op hun eigen plekje. Mariëlle: "Ik ben heel blij met onze woonkamer en hoe de inrichting eruitziet. Onze gezellige, ronde eettafel heeft een stoere uitstraling met een visgraatpatroon, maar ook de bank van de Bommel Meubelen past helemaal bij het totaalplaatje. Hij zit ontzettend lekker en wat ik ook zo fijn vind, is dat hij ondanks onze twee jonge kinderen netjes blijft".

Uitgekeken op hun interieur? Dat zijn Mariëlle en Joey nooit. "Wat je in ons huis ziet is een stukje warmte, industriële elementen en hier en daar een stoere touch. Met een combinatie van zwarte elementen, rustige kleuren, een houten vloer en lekker veel groen hebben we een hele sterke basis gecreëerd waar we ontzettend veel kanten mee op kunnen", aldus Mariëlle.

Wat interieur betreft zijn ze dus een hecht team. Ze doen lekker veel inspiratie op via social media, maar ook de twee rechterhanden van Joey komen goed van pas. Mariëlle: "Joey is ontzettend handig en creatief. Zo heeft hij ons tuinhuis helemaal zelf gemaakt en misschien dat we binnenkort ook nog een wandmeubel gaan maken voor in onze keuken. Kan ik daar lekker wat woonaccessoires, snijplanken en servies op zetten. Dat maakt het toch net even wat gezelliger".

En het uitzoeken van alle meubelen? Daarvoor gingen ze natuurlijk naar de Bommel Meubelen. Mariëlle vertelt: "Toen wij onze bank gingen kiezen zijn we naar de winkel gegaan, zodat we ons goed konden verdiepen in de mogelijkheden. En die mogelijkheden? Die waren er bij de Bommel in overvloed. We hebben verschillende staaltjes bekeken voor de kleur en een goed advies gekregen. Dat vonden we superfijn, want zo hoefden we niet bang te zijn dat we iets over het hoofd zagen".

Dankzij het grote assortiment en de mogelijkheden die je hebt bij het samenstellen van een nieuwe bank, eettafel of stoelen, komt Mariëlle graag bij de Bommel Meubelen. Ook vrienden, familie en kennissen laten ze met trots hun bank zien. "Als er iemand op zoek is naar nieuwe meubelen of een fijne bank benoem ik altijd even de Bommel Meubelen. Genoeg keuze, helemaal volgens de laatste trends en altijd een fijn advies. Meer heb je toch niet nodig?", aldus Mariëlle.