Binnenkijken bij Maurice, Chantal, Jay en hond Saar

Maurice en Chantal wonen in een leuke vrijstaande woning die ze hebben gekocht in 2014. In 2019 hebben ze verbouwd. Aan de achterkant zit nu een grote uitbouw, deze staat schuin op het huis. Dit geeft een leuk effect in de woonkamer, je verwacht ook niet dat achter dit huisje een grote mooie ruimte schuilt. Na de verbouwing krijgt het interieur ook meteen een luxe uitstraling.

De eyecatcher in de woonkamer is de wallpaper van het bekende Melkmeisje. “Dit behang was het uitgangspunt van het hele interieur.” Inspiratie doen Maurice en Chantal vooral op met Pinterest, maar de Bommel heeft hen ook heel erg geïnspireerd. “Bij de Bommel in Eindhoven kwamen we de bank tegen, deze moest het worden! We zijn leuk in gesprek geraakt met verkoopadviseur Tamara hoe we het verder zouden kunnen inrichten. We hebben haar onze ruimte laten zien en natuurlijk de eyecather op de wand. We hebben haar ‘cart blanche’ gegeven voor de aankleding.” Tamara heeft hier uiteindelijk een mooi geheel van gemaakt met passende accessoires en klein meubelen in blauw, geel en goud, de kleuren uit het Melkmeisje op de wand. Mooie luxe sierkussens op de bank, windlichten, kandelaars en vazen in passende groepjes door de woonkamer.

“Alles past bij elkaar en sluit goed bij elkaar aan. Sommige items zou ik zelf nooit gekocht hebben, zoals de grote gele vaas in de keuken. Maar dit is nu echt mijn favorieten accessoire omdat de vaas perfect aansluit.”

Chantal vond het geheel eerst nog niet helemaal kloppen. “Misschien missen er nog wel wat accessoires.” Tamara is bij de klant thuis geweest en heeft geholpen met de styling. Zij heeft met alle accessoires de woonkamer doorgestyled, een paar dingen verplaatst en het vloerkleed bij de bank en de hoge plantentafels nog toegevoegd. “Door een paar simpele aanpassingen is het nu echt één geheel geworden. We zijn superblij met het resultaat!”

Voorheen zou Chantal haar woonstijl omschrijven als ‘landelijk’. “Dat is het nu niet echt meer, we hebben nu gekozen voor een warme en luxe uitstraling met natuurlijke materialen en een vleugje industrieel. Dit past perfect bij ons.”

De favoriete plek in huis is nu dan ook wel echt de woonkamer. Met een grote lichtkoepel in de aanbouw en de grote schuifpui aan de achterzijde is het heerlijk licht en je hebt mooi uitzicht op de tuin vanaf de bank. “De bank is dan ook één van onze favorieten items in huis, superfijn dat we hier gezellig met het hele gezin op kunnen zitten.” In principe is het huis nu zo goed als af, alleen zijn ze nog op zoek naar een mooie grote spiegel voor in de hal.

Maurice en Chantal zijn fijn geholpen bij de Bommel. “De Bommel gaat mee met de tijd, heeft een betaalbare prijsklasse en levert goede kwaliteit. Fijn dat de verkoopadviseurs niet opdringerig zijn en open en persoonlijk met je meedenken.”