Binnenkijken bij Melissa & Patrick

Het was februari 2012 toen Melissa en Patrick hun huidige huis kochten. Ze werden op slag verliefd op de aangrenzende polder, kinderboerderij & het wandelgebied en nog steeds zitten ze, nu als gezin van vier met twee jongens, helemaal op hun plek!

Twee jaar geleden hebben ze daarom de woonkamer compleet verbouwd. Melissa: "We wilden heel graag een haard in de woonkamer. Die ruimte was er toen niet, dus hebben we 2.20m aangebouwd, zodat we onze droom in vervulling konden laten gaan. Met de haard zijn we nog altijd heel blij, maar ook zeker met onze prachtige hoekbank van de Bommel Meubelen. Met een dekentje op de bank en een knisperend haardvuur op de achtergrond. Heerlijk!"

Sinds Melissa en Patrick zo’n tien jaar geleden zijn gaan samenwonen, hebben ze eigenlijk altijd een landelijke woonstijl gehad. Toch veranderde dat tijdens de verbouwing en ging hun interieur geleidelijk aan om naar Hotel Chique. "Het straalt nu veel meer rust uit en met het drukke gezinsleven dat we hebben, is dat heel fijn. Ons huis is nu echt een thuis", aldus Melissa.

Inspiratie opdoen? Dat doet Melissa voornamelijk op Instagram, in de woonbladen en bij hotels. Melissa: "Het is zo leuk om bij anderen binnen te kunnen kijken en weer ideeën op te doen voor ons eigen huis. Zo ben ik stiekem al aan het kijken naar een mooi zwart dressoir met veel opbergruimte en een loveseat voor bij de haard".

Bij de Bommel Meubelen slaagt Melissa eigenlijk altijd. Niet alleen voor de hoekbank die nu in haar woonkamer staat te shinen, maar ook voor haar allereerste meubelstuk dat ze jaren geleden bij de Bommel kocht!

"Ik kom eigenlijk al sinds ik op mezelf woon bij de Bommel Meubelen. Toen was ik 20 jaar en kocht ik een landelijk bureau. Nu hebben we een heerlijke hoekbank die ook bij de kinderen favoriet is. Even een filmpje kijken op de tablet of lekker spelen. Ja, er wordt echt op geleefd. Dat is ook het fijne aan de meubelen van de Bommel. Ze zijn oersterk en je kunt er voor elke woonstijl terecht", aldus Melissa!