Interieur blog van Kelly

IN ÉÉN KLAP EEN NIEUWE WOONKAMER!

Er is een heel groot nieuw item in de woonkamer naar binnen geslopen of nouja, geslopen het was flink aanwezig toen die werd bezorgd. Het maakt de kamer in één klap zo anders! Je kunt er op de foto niet omheen. Ik heb het natuurlijk over onze nieuwe bank!

VAN HOEKBANK NAAR RECHT NAAR WEER EEN HOEK

Toen we in dit huis kwamen wonen hadden we nog geen aanbouw. Het was dus stukken kleiner. Maar de stijl die ik toen had was heel landelijk. En ook toen al wist ik precies wat ik wilde, én dat moest er ook komen. Een grote hoekbank met ronde leuningen. Nou na een jaar kwamen we er wel achter dat dat ding veeuls te groot was voor de ruimte. Je kon ruimschoots op je kont zitten, maar je kont niet keren. En toen was daar een rechte bank! Perfect voor de ruimte. Daarna kwam onze aanbouw. Deze hebben we nu 3 jaar en de wens naar een hoekbank begon toch wel weer erg te kriebelen. Zo blijven we lekker bezig he.

LEKKER VEEL RUIMTE

Inmiddels zijn we met z’n 3en. Alleen de kont van Toby neemt nog geen ruimte op de bank in beslag. Maar wij zijn allebei nogal “luie” zitters en vinden het fijn om de ruimte te hebben op de bank. Op zoek dus naar een grotere nieuwe! En daarvoor gingen we naar De Bommel Meubelen. Ontzettend veel keus! Maar ik had na een korte zoektocht op de site de perfecte gevonden. Dus hup, naar de winkel. In het echt was-ie nog beter! En niet geheel onbelangrijk, hij zat ook super. We hebben hem samen met een behulpzame medewerker kunnen aanpassen aan onze ruimte. Het lounge gedeelte was namelijk net te lang, maar deze Navigator hoekbank kun je helemaal zelf samenstellen en nu is de maat perfect!

HET OOGT RUIMER

Doordat het nu één meubel is toont de woonkamer een stuk ruimer. Het “rommelhoekje” is nu ook opgevuld. Ik moet dus mijn rondslingerende tassen ergens anders kwijt . En bij de box en kast hebben we net weer wat meer adem. Doordat hij op pootjes staat geeft het ook meer lucht aan de ruimte. Onze andere bank was namelijk helemaal dicht aan de onderkant. Qua kleur hadden we bij de Bommel veel keuze maar daarin zijn we niet heel veel veranderd. Ik vind lichtgrijs hier het beste passen. Het maakt het niet te zwaar. Want het is wel een groot meubel, en een woonboerderij hebben we nou ook net niet. De stof heet Mine 180 en voelt heerlijk zacht aan. (@keeelly91)