Interieurblogger Yvonne

“Mijn naam is Yvonne Kwakkel en ik ben net 39 + 1 jaar. Ik zit nog in de ontkenningsfase om 40 te zeggen. Ik ben al heel wat jaren getrouwd met Sander en samen hebben we 3 kinderen. In het dagelijks leven ben ik echt een duizendpoot en ik vind het leuk om verschillende werkzaamheden te doen. Zo ben ik onlangs gestart met de opleiding Interieurontwerper. Daarnaast ben ik ook werkzaam in een hele gave kledingwinkel en heb ik een eigen onderneming als fotograaf en influencer. Dat laatste vind ik nog steeds erg raar om te zeggen. Ik werk geregeld met bedrijven samen om hun producten op social media onder de aandacht te brengen. Dit is iets waar ik veel voldoening uithaal!

Iets meer dan 6 jaar geleden ben ik met Instagram begonnen. Ik plaatste af en toe een foto van ons nieuwe huis en ik merkte al gauw dat de mensen die mij volgde het superleuk vonden wat ik plaatste. Ik vond het zelf ook erg leuk om de volgers te inspireren. Dit is ook de reden waarom ik met dit account ben begonnen, om mensen te inspireren. Het begon als een klein iets en is inmiddels uitgegroeid tot een account met heel veel volgers. Ik had nooit verwacht dat mijn account zo groot zou worden. De contacten die ik hieruit opdoe met mensen is echt een verrijking. Ik heb hierdoor ook heel veel lieve mensen ontmoet en heb ik al met veel leuke bedrijven mogen samenwerken.

Onze woonstijl omschrijf ik als stoer, industrieel en robuust met een botanische twist. Ik hou van de natuurlijke elementen in ons huis. De planten zijn zeker niet onmisbaar, vooral 1 grotere plant als eyecatcher vind ik erg mooi. Je vindt in ons huis een mix van oude en nieuwe spullen en spullen met een verhaal. Dit maakt je huis ook helemaal eigen.

Een stylingtip die ik zelf vaak toepas is toch om niet alles in dezelfde stijl te maken. Zelf heb ik ook een mix en match van spullen. Gebruik bijvoorbeeld een ander soort kast als eettafel of salontafel. Dit maakt je interieur minder eentonig en geeft het echt een unieke twist. Mijn grootste stylingtip is vooral; durf!

Mijn leukste item in huis is toch wel mijn fijne zitzak, zo een waar je heerlijk in kunt verdwijnen. Ik sleep deze geregeld naar onze haard om er vervolgens in te gaan liggen en te ontspannen. Koptelefoon op en wat lekkers erbij en je wordt helemaal zen na een drukke dag.

Er zijn nog best wel wat dingen die ik zou willen veranderen in ons interieur. Zo zou ik nog wel andere leuke barkrukken willen. Onze slaapkamer kan ook nog wel wat leuke meubelen gebruiken. Maar ook het washok, de gang, de trap… En zo kan ik nog wel even doorgaan! Er is altijd wel iets wat je graag wilt veranderen.

Wij wonen nu 1,5 jaar in dit huis en het is echt een ontzettend fijn huis op een fijne plek, maar ik heb altijd gezegd dat ik nog wel 1 x naar een nieuw huis zou willen. Een huis waar ik mijn eigen kantoor heb, waar ik als interieurontwerper aan de slag kan gaan. Wie weet gaat zoiets nog wel gebeuren!”

Yvonne Kwakkel en de Bommel Meubelen hebben de handen ineengeslagen voor een gave samenwerking! Wat houdt dat precies in? Houd daarvoor onze website en ons instagram-account @debommelmeubelen goed in de gaten!