De stijl van Linda

Mijn naam is Linda en ik ben styliste bij de Bommel Meubelen. Ik vind het leuk om met interieur bezig te zijn en de nieuwe trends te volgen. Daaruit haal ik veel inspiratie en dat laat ik terugkomen in mijn werk. Mijn favoriete woonstijl is mix&match, dus veel verschillende stijlen door elkaar. De leukste stijlen daarvoor vind ik landelijk, industrieel en bohemian. Dit betekent dat ik combinaties maak met natuurlijke, neutrale tinten zoals grijs, zwart en wit en lichte houttinten. Hierbij zoek ik dan ook soortgelijke accessoires en gebruik ik veel takken en pluimen (droogbloemen).

Soms wil ik hier dan ook nog weleens een kleuraccent aan toevoegen, zoals groen. Hiervoor kies ik dan een hele zachte groentint, bijvoorbeeld grijsgroen. Om het af te maken horen daar witte jaloezieën bij. Verder houd ik van veel verschillende sierkussens op de bank. Deze kies ik ook weer in de juiste kleurtinten, zodat het door de hele woonkamer terugkomt.

“Sierkussens vind ik het belangrijkste in de woonkamer!” - Linda
  • Mijn favoriete sfeer
  • LANDELIJK
  • INDUSTRIEEL
  • NATUREL
  • MIX & MATCH
  • GEZELLIG
Stylingtip
Linda

Je kunt alles combineren, als je het maar regelmatig in een ruimte terug laat komen. Bijvoorbeeld door in elke hoek van de kamer dezelfde kleurcombinaties te gebruiken. Zo kun je de eettafel en salontafel in hetzelfde materiaal nemen en dit afwisselen met bijvoorbeeld een tv-meubel en een grote kast in ander materiaal. Zo maak je alsnog een geheel!

Favoriete items van Stylist Linda