De stijl van Lotte

Hallo allemaal! Mijn naam is Lotte en ik woon met mijn man en 2 kinderen in Amersfoort. Met betrekking tot interieur en inrichten ben ik altijd een bezig bijtje geweest. Als kind al verschoof ik regelmatig de meubels in mijn kamer om het weer helemaal gezellig te maken. Ik ging regelmatig met mijn moeder naar kringlopen en rommelmarkten om parels te scoren, die ik vervolgens weer in mijn eigen kamertje ging stylen. Ik ben nooit bang geweest voor kleur, mijn kamer was groen of paars met rood en roze gordijnen. Ook maakte ik graag mijn eigen behang door allemaal plaatjes uit tijdschriften te knippen en deze vervolgens op mijn muur te plakken. Ik heb diverse dingen gedaan, maar interieur was altijd de hoofdmoot. Zo ben ik ook bloemist, want ik ben dol op mooie bloemen en planten.

De nieuwe trend van nu zijn droogbloemen! Deze vind ik fantastisch, want ze zijn goed toe te passen in je interieur om eenvoudig een mooie sfeer te creëren. Ik kan mijn hart ophalen nu deze veelvuldig worden ingekocht voor de Bommel Meubelen en kan niet wachten deze te stylen bij diverse series. Qua smaak is deze uiteenlopend. Ik hou van de Scandinavische stijl, maar breng zelf altijd wat meer kleur aan. Geen paars en rood meer, maar wel gedurfd. Zo heb ik recent onze eigen woonkamer een metamorfose gegeven. Weg met de drukke kinderhoek en troepjes en eindelijk rust en een geheel!

“Gebruik voor een fijne warme huiselijke sfeer planten en bloemen.” - Lotte
  • Mijn favoriete sfeer
  • SCANDINAVISCH
  • BOTANISCH
  • KLEUR
Stylingtip
Lotte

Wees niet bang om kleur te gebruiken. Als je dat toch spannend vindt , houd de basis rustig en leef je verder uit met woonaccessoires en verf/behang.

Favoriete items van Stylist Lotte