De stijl van Nienke

Hallo! Ik ben Nienke en styliste bij de Bommel Meubelen. Ik ben fan van natuurlijke materialen en de eigenschappen die ze hebben. Deze eigenschappen bieden een mate van comfort. Zo heb je de warmte van wol en de koelheid van katoen. Het belangrijkste vind ik dat je kunt ontspannen in je eigen omgeving. Kies daarom altijd iets wat bij jou past! Een ruime fauteuil is heerlijk om met kussens en een plaid in weg te kruipen. Even bijkomen en bijkletsen! Heb je veel spullen om op te bergen? Durf te kiezen voor een groter opbergmeubel, in plaats van allemaal kleine en verschillende kastjes. Dit voelt vaak rommelig aan, vooral in kleinere ruimtes. Hetzelfde geld voor een karpet of vloerkleed; ga voor een groter formaat, zodat alles meer een geheel wordt. Ben jij nog zoekende naar wat je mooi vindt in je interieur?

Ga dan voor een ondersteunende kleur in accessoires, een fauteuiltje of op de muur met behang of verf. Dit pas je makkelijker aan met de seizoenen of als het toch niet bevalt. Wat ik zelf heel leuk vindt is als een interieur een leuke blikvanger heeft, zoals een Zweeds meu-beltje wat je hebt geverfd of een opvallend designers item. Je kunt dit natuurlijk ook zelf maken of vermaken, bijvoorbeeld door ergens andere pootjes, handvaten of wieltjes aan of onder te schroe-ven. Kies bij het uitzoeken van meubels of woonaccessoires voor hetgeen waar jouw hart sneller van gaat kloppen, want daar beleef je het meeste plezier aan! Ook al lijkt het soms een keuze die niet voor de hand ligt, het is vaak wel het beste wat bij je past. Heel veel woonplezier!

“Gebruik de elementen die een ruimte je geeft” - Nienke
  • Mijn favoriete sfeer
  • LICHT/NATUURLIJK
  • OPEN/VRIJ
  • COMFORT/WARMTE
  • RUST/EENVOUD
  • DEGELIJK
Stylingtip
Nienke

Een plantentafel is leuk te mixen met een tafeltje of krukje dat je al had en misschien wel grote waarde voor je heeft. Hiermee kun je leuk combineren. Speel met verschillende hoogtes en gebruik grote planten. Door groen in huis te halen oogt je interieur fris en vrolijk.

Favoriete items van Stylist Nienke