ALLES KAN EN MAG MET BOHEMIAN SUMMER

Een woontrend waar je deze zomer alle kanten mee op kunt én mag. We stellen je graag voor aan de vrolijke, sfeervolle en zonnige woontrend Bohemian Summer. Patronen, materialen, kleuren of drukke prints? Ga helemaal los en creëer het ultieme boho-gevoel in jouw eigen interieur! Opvallende kleurcombinaties, accessoires in verschillende stijlen en een bonte verzameling van wanddecoratie voor aan de muur… It’s all good!

Elke kleur die je maar wilt kun je binnen deze woontrend kiezen als basis. Okergeel, oranje of een perzikkleur op de muren? Het zorgt voor een zomers gevoel. En de meubels? Ga voor items met contrasterende kleuren om die Bohemian Summer look vast te houden. Een groene fauteuil bij een okergele muur, gaaf toch! Vind je het net iets te heftig, zo’n felle kleur? Kies één basiskleur en ga wat meer werken met hout en (zwart) metaal om wat eenheid te creëren. Voeg wat toffe en persoonlijke accessoires toe in verschillende kleuren ét voilà: you’ve created your own sunshine!

‘Opvallende kleurcombinaties, accessoires in verschillende stijlen en een bonte verzameling van wanddecoratie voor aan de muur… It’s all good!’
  • De sfeer
  • DRUKKE PRINTS
  • OPVALLENDE KLEUREN
  • GEDURFD
  • VROLIJK & VEELZIJDIG
icon
Stylingtip
Bohemian Summer

Of je nu gaat voor een drukke of iets rustigere bohemian style, met allebei de opties maak je het geheel af met een gaaf vloerkleed in een drukke print!

De perfecte items voor Bohemian Summer