Creëer je eigen jungle met Botanic

Ben je dol op groen? Dat is de woontrend Botanic perfect voor jou! Planten in het interieur worden steeds populairder en deze woontrend is eenvoudig toe te passen in verschillende woonstijlen. Wil je niet alleen het groen van de planten, maar ook op de muur? Dan raden wij de kleur Conglomeraat van Histor aan. Natuurlijke materialen en zachte stoffen passen helemaal binnen deze trend. Natuurlijke stoffen in je interieur verwerken zonder een al te grote verandering te maken? Plaats een velvet fauteuil of een velvet poef, een klein meubel zorgt al voor een hele nieuwe uitstraling. Als je wel een groot statement wil maken ga dan voor velours eetkamerstoelen.

Planten zijn op verschillende manieren te gebruiken in je interieur. Als je niet veel ruimte hebt is een plantentafel of kleine bijzettafel perfect om je mooiste plant op te zetten. Een andere optie is een open vakkenkast te vullen met verschillende soorten planten. Heb je niet zulke groene vingers? Een groene bank of een groene fauteuil komt in deze stijl ook helemaal tot zijn recht. Een kleur die goed afsteekt tegen groen is zwart. Zwart is een populaire kleur op dit moment, en is op allerlei manieren te verwerken in je interieur. Kies bijvoorbeeld een zwart houten eettafel of een zwarte buffetkast. In zo’n kast kan je dan weer mooie planten kwijt!

‘Natuurlijke materialen en zachte stoffen passen helemaal bij Botanic, ga bijvoorbeeld voor velours eetkamerstoelen!’
  • De sfeer
  • ROTAN
  • ZWARTE MEUBELEN
  • VEEL PLANTEN
  • VELVET STOFFEN
icon
Stylingtip
Botanic

Heb je een leeg plekje op een kast of tafel? Zet hier dan een mooie plant neer! Een plant brengt meteen leven en sfeer in je ruimte. Combineer planten met andere woondecoratie voor een mooi gestyled geheel.

De perfecte items voor Botanic