CREËER JOUW EIGEN BEACH HOUSE MET IBIZA DREAMS

Een vakantiegevoel in eigen huis? Dat creëer je met de trend Ibiza Dreams. Een combinatie van natuurlijke kleuren, meubels van hout en bijpassende woonaccessoires in de vorm van maritieme accenten. Voor deze woonstijl geldt dat je best mag uitpakken met grote meubels, bijvoorbeeld met een witte buffetkast, een grijze fauteuil en vergeet die lekkere hoekbank in een zandkleur niet. Kies je voor houten meubels in een neutrale kleur met een retro of vintage uitstraling? Dan heb je de perfecte basis neergezet voor de Ibiza style in jouw eigen interieur.

Het zal je niet verbazen, maar voor wie echt die Caribische vibes terug wil zien in het hele interieur, maak je het geheel af met mooie en bijpassende woonaccessoires van natuurlijke materialen. Schelpen, veren en droogbloemen passen hier perfect bij, maar ook een mix van vaasjes, windlichten en andere woonitems van rotan en aardewerk in natuurlijke kleuren zijn een goede match. Leg op je grijze bank of beige fauteuil bijvoorbeeld sierkussens van stof, wol of linnen neer. Zorg voor een vloerkleed van wol, linnen of jute op de grond et voilà: jij hebt jouw eigen Ibiza beach house!

‘Kies je voor houten meubels in een neutrale kleur met een retro of vintage uitstraling? Dan heb jij de perfecte basis neergezet voor de Ibiza style in jouw eigen interieur.’
  • De sfeer
  • RUST
  • BEACH
  • NATUURLIJK
  • WARM
icon
Stylingtip
Ibiza Dreams

Voeg persoonlijke items toe, zodat je jouw eigen Ibiza style creëert! Zet bijvoorbeeld een oude houten kist naast een tv meubel van hout of leg de schelpen die je op je favoriete strand hebt verzameld als eyecatcher in een witte boekenkast.

De perfecte items voor Ibiza Dreams