Filters

Prijs

 799,00 -  1.100,00
Nu in de folder
Koop hier je Secretaire online

Secretaires

Het ontstaan van de secretaire gaat al ver terug en wordt in de volksmond ook wel een bureaukast of bureau genoemd. Een antiek secretaire zie je vaak nog terug in kringloopwinkels of op rommelmarkten. Het is een plek waar je makkelijk op je computer of laptop kunt werken en biedt daarnaast een hoop opbergruimte. Ideaal voor degene die veel thuis aan het werk is. Je gehele administratie berg je snel op in de secretaires van de Bommel Meubelen.

Bureaukast Romantic
Bureaukast Romantic
Prijs  1.099,-
Secretaire Romantic
Secretaire Romantic
Prijs  799,-
Secretaire Lakewood (rustic grey)
Bureau Lakewood (rustic grey)
Secretaire Lakewood (darkbrown)
Bureaukast Lakewood (darkbrown)
Bureau Lakewood (darkbrown)
Bureaukast Lakewood (rustic grey)
Bureaukast Romantic RIET
Bureaukast Romantic RIET
Prijs  1.099,-

Diverse soorten secretaires

In tegenstelling tot veel andere woonwinkels, biedt de Bommel Meubelen niet alleen losse bureaus aan. Er is een diversiteit aan secretaires in de collectie; van hoge secretaires met veel opbergruimte, tot bureaus met een enkele la of kast. De hoge secretaires zijn een combinatie van een opbergkast en een bureau. Vanwege de grootte en robuustheid, staat deze goed in een kantoor of woonkamer met veel ruimte. Maak je secretaire af met een bijpassende tafellamp.

Koop je secretaire online

Weet je al precies welke secretaire je wilt hebben? Bestel deze dan snel online in onze webshop. Kies voor een fullservice levering, drempellevering of haal je nieuwe bureaukast zelf op in ons magazijn in Strijen. De levertijd van de secretaires zijn verschillend. De modellen die wij op voorraad hebben zul je snel in huis hebben, waar je bij anderen soms wat langer moet wachten. Wij doen in ieder geval altijd ons best om snel mogelijk jouw nieuwe secretaire te leveren!