Filters
Filters resetten

Kleur

Woonstijl

Prijs

 149,00 -  150,00
Nu in de folder

Houten eetkamerstoelen

Houten eetkamerstoelen

Eetkamerstoel Silja (aufheller)

In de collectie van de Bommel Meubelen vind je de mooiste houten eetkamerstoelen. We maken in onze collectie onderscheid tussen verschillende modellen houten eetkamerstoelen. Zo hebben we de reguliere houten eettafel stoelen voor aan een eettafel, maar ook hoge en lage barkrukken voor wanneer je jouw eethoek net even anders in wilt richten. Wil je iets compleet anders proberen? Bekijk dan eens onze tafelbanken. Een tafelbank geeft jouw eethoek een unieke sfeer. Onze houten eetkamerstoelen zijn gemaakt van duurzaam eikenhout. Hierdoor gaat jouw houten eetkamerstoel lang mee.

Eetkamerstoelen hout

Een eetkamerstoel van hout past in diverse woonstijlen, zoals modern, scandinavisch, industrieel of landelijk. Veel van onze houten eetkamerstoelen hebben een stoffen afwerking. Dit geeft jouw interieur een zachte en comfortabele uitstraling. Belangrijk bij het kopen van een houten eetkamerstoelen is het comfort. Kies voor een zachte stoffen afwerking met armleuningen voor maximaal zitcomfort. Houten barstoelen hebben dezelfde stoffen afwerking en armleuning en bieden hetzelfde comfort. Wanneer je gaat voor de unieke uitstraling van een tafelbank heb je ook de keuze tussen een tafelbank met of zonder rugleuning en met een stoffen of houten afwerking. Zo vind jij altijd een houten eetkamerstoel die perfect bij jou past.

Eetkamerstoel hout kopen

Op de website van de Bommel Meubelen vind je diverse houten eetkamerstoelen, houten barstoelen en houten tafelbanken. Niet gevonden waar je naar zocht? Kom dan eens langs in een van onze elf woonwinkels. Hier vind je ons volledige assortiment houten eetkamerstoelen. Wanneer je er zelf niet zo goed uit komt staan onze deskundige interieuradviseurs klaar om jou te helpen met het vinden van de perfecte houten eetkamerstoel voor jouw interieur.