Serviceformulier

De Bommel Meubelen is een CBW-erkende woonwinkel, die garant staat voor optimale service en kwaliteit en die u extra vertrouwen en zekerheid biedt. Op al uw aankopen zijn de algemene voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen van toepassing. Deze heeft u bij aankoop van ons ontvangen.

Mocht u, ondanks onze zorgvuldige behandeling en controle, aanmerkingen hebben op uw meubelen, dan adviseren wij u zo snel mogelijk onderstaand serviceformulier in te vullen. Wanneer uw service aanvraag gegrond is, conformeert De Bommel Meubelen zich aan de CBW productgarantie.

Wij verzoeken u een productfoto en twee detailfoto's van de klacht bij uw servicemelding te voegen. Onze serviceafdeling kan hierdoor uw melding sneller in behandeling nemen.

Zeker van je aankoop! CBW-Erkend

 
  1. Foto-tip: Om een goed beeld te vormen van de grootte, is het voor ons handig als u op de foto een alledaags object erbij fotografeert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een standaard pen, potlood of muntstuk. Op die manier kunnen wij beter inschatten hoe groot iets is.

  2.