header header

De Bommel Meubelwinkel + Outlet Strijen

6.000m² Wooninspiratie
block
block
block

Adresgegevens
Showroom Strijen

De Bommel Meubelen
Chr. Huygensstraat 3
3291 CN Strijen
Nederland
T 078 674 3000
Routebeschrijving

Openingstijden
Showroom Strijen

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10:00 - 17:30
10:00 - 17:30
10:00 - 17:30
10:00 - 17:30
10:00 - 21:00
10:00 - 17:00
Gesloten
Zeker van advies? Maak direct een afspraak!

Showroom Strijen

6.000m²
Zeer grote accessoireshop
Koffie staat altijd klaar!
Ruime parkeergelegenheid
Rolstoel toegankelijk

Meubelzaak Strijen - De Bommel Meubelen

Bij de Bommel Meubelen in Strijen slaag je gegarandeerd voor een nieuwe inrichting van jouw woon- of eetkamer. Onze meubelzaak Strijen heeft namelijk een oppervlakte van maar liefst 6.000m2 en biedt ons de mogelijkheid om een ruime collectie meubels aan jou te presenteren. Shop hier de mooiste eetkamerstoelen, banken, kasten, tafels en fauteuils. Je vindt in deze woonwinkel volledig ingerichte woon- en eetkamers, zodat je niet alleen kennis maakt met onze collectie, maar tegelijkertijd inspiratie opdoet voor jouw eigen interieur. Onze meubelzaak biedt voldoende mogelijkheid om je auto gratis te parkeren en is 6 dagen per week geopend.

Welkom in de Bommel Outlet Strijen

Koop je een meubel in onze outlet? Houd er rekening mee dat er andere voorwaarden hangen aan het kopen van een meubel!

  • De meubelen in de outlet worden niet meer verkocht in onze winkels. Dat komt omdat het meubelen zijn die uit geannuleerde bestellingen of ruilingen komen.
  • Sommige meubelen zijn licht beschadigd.
  • Meubelen die gekocht worden dienen direct te worden meegenomen.
  • Bezorging is niet mogelijk. Je kunt dit regelen met een externe partij op eigen kosten
  • Outletmodellen zijn uitgesloten van garantie.
  • Ruilen of retourneren van deze meubelen is niet mogelijk.

Meubels Strijen

Onze stylisten houden nauwlettend de laatste woontrends in de gaten en vertalen deze naar de verschillende inspiratiekamers in onze meubelzaak. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende woonstijlen. Naast een ruime collectie meubels heeft de Bommel Meubelen ook een groot aanbod accessoires en verlichting. Hiermee geef je jouw interieur net dat beetje extra sfeer dat het verdient. Heb je zelf nog geen idee hoe je jouw woon- of eetkamer wilt inrichten? Maak dan gebruik van een gratis en persoonlijk interieuradvies door een van onze deskundige interieuradviseurs. Zij helpen jou graag bij het realiseren van al je woonwensen. Kom eens langs in de grootste woonwinkel van de Bommel Meubelen in Strijen. De koffie staat voor je klaar!

Meubel Outlet Strijen

Bij de Bommel Meubelen gaan we graag mee met de laatste trends en stijlen op het gebied van meubelen. Dit betekent dat onze collectie regelmatig plaats moet maken voor nieuwere collecties. De huidige collectie meubelen wordt dan tegen bodemprijzen aangeboden in onze meubel outlet in Strijen. Je vindt hier dus de mooiste eetkamerstoelen, banken, kasten, tafels en fauteuils tegen scherpe prijzen. Onze meubel outlet bevindt zich op de eerste verdieping van de reguliere meubelzaak van de Bommel Meubelen in Strijen. Onze woonwinkel outlet is dan ook goed bereikbaar en biedt de mogelijkheid om je auto gratis te parkeren. De meubel outlet is geopend van maandag tot en met zaterdag.

Goedkope meubels Strijen

In onze meubel outlet garanderen we dezelfde service als in de reguliere woonwinkels van de Bommel Meubelen. Zo staan onze deskundige interieuradviseurs klaar om al jouw vragen te beantwoorden over onze meubelen en daarnaast te helpen bij het realiseren van al jouw interieurwensen. Kom eens langs in onze meubel outlet en scoor de mooiste koopjes met kortingen die op kunnen lopen tot 70%. Net als in onze reguliere meubelzaken staat ook hier de koffie voor je klaar!

block
block

Bijzondere openingstijden
Showroom Strijen

4 mei
5 mei
10:00 - 17:30
10:00 - 17:00