Gratis verzending
Armstoel Lewis - Bull Camel
Armstoel Lewis - Bull Camel
Armstoel Lewis - Bull Camel
Armstoel Lewis - Bull Camel
Armstoel Lewis - Bull Camel

Armstoel Lewis - Bull Camel

Let op! De gewenste bestelhoeveelheid is hoger dan de huidige beschikbare voorraad. De levertijd is hierdoor aangepast.
Productnummer: A00016472-003

Een stijlvolle eetkamerstoel met armleuning en wieltjes is Lewis. Armstoel Lewis is bekleed met een microleder van hoogwaardige kwaliteit in de kleur Camel (bruin). Deze eettafel stoel met armleuning heeft een armhoogte van 67cm en 4 zwart metalen poten met wieltjes.


Lewis is een armstoel met wieltjes die een trendy uitstraling heeft en daardoor perfect past in ieder interieur. Deze bruine eetkamerstoel met armleuning is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Welke kleur van deze eetkamerstoel met armleuning staat er binnenkort bij jou aan de eettafel? Kies jouw favoriet!

Productnummer:
A00016472-003

Afmetingen

Breedte
63 cm
Hoogte
92 cm
Diepte
58 cm
Zithoogte
50 cm
Zitdiepte
44 cm
Armhoogte
65 cm

Algemeen

Merk
De Bommel Meubelen
Referentienummer
2152
Woonstijl
Modern

Functies

Handgreep
Met handgreep
Wielen
Met wielen

Materiaal

Materiaal
Microleder
Poten
Metaal
Vulling zitting
Koudschuim
Vering zitting
Pocketvering

Geen beoordelingen gevonden. Deel als eerste uw inzichten.

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Laatst bekeken door jou

Gratis verzending
Armstoel Vela - Barrel Zand
Een stijlvolle eetkamerstoel met armleuning is Vela. Onderdeel van de collectie stoffen eetkamerstoelen met armleuning en bekleed met een stof van hoogwaardige kwaliteit in de kleur zand (beige/creme). Deze eettafel stoel met armleuning heeft een zithoogte van 51cm, een armhoogte van 67cm en een zwart metalen frame in de vorm van een spinpoot.Vela is een armstoel met armleuning die een trendy uitstraling heeft en daardoor perfect past in ieder interieur. Deze zand eetkamerstoel met armleuning is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Welke kleur van deze eetkamerstoel met armleuning staat er binnenkort bij jou aan de eettafel? Kies jouw favoriet en mix & match twee of meerdere van deze stoffen armstoel aan de eettafel voor een speels effect.

99,-

Uit voorraad leverbaar

Eettafel (150cm - rond) Yucca
Voeg een robuuste en industriële flair toe aan je eetkamer met de eettafel Yucca van De Bommel Meubelen. Deze ronde tafel heeft een diameter van 150 cm en biedt een ruime en gezellige eetervaring voor familie en vrienden. Met een hoogte van 76 cm en een dikte van het tafelblad van 6 cm, is deze tafel stevig en duurzaam.Gemaakt van hoogwaardig mangohout, straalt de Yucca tafel natuurlijke charme uit. De ambachtelijke vervaardiging betekent dat scheurtjes, deukjes en kleurverschillen mogelijk zijn, wat bijdraagt aan de unieke uitstraling van elke tafel. Het bruine hout in combinatie met de metalen poten geeft deze tafel een stoere en industriële look, perfect passend bij een moderne woonstijl.De tafel biedt een comfortabele hoogte tot het tafelblad van 70 cm, ideaal voor diverse stoelen en zitplaatsen. De stevige metalen poten zorgen voor stabiliteit en een eigentijdse uitstraling.

599,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
-15%
Armstoel Clay - Touch Pearl
Armstoel Clay is een van onze stoffen eetkamerstoelen met armleuning waarmee je zichtbaar en voelbaar comfort creëert in de eetkamer. Clay is bekleed met een bouclé stof van hoogwaardige kwaliteit in de kleur touch pearl, heeft een armleuning en vier stijlvolle, slanke zwart metalen poten. Verder heeft deze lichte eettafel stoel met armleuning een zithoogte van 49cm en zitten de armleuningen door de schuine afwerking op een hoogte van 65 tot 70cm.Stoffen stoel met armleuning Clay heeft een trendy uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies jouw favoriet of mix match meerdere van deze eetkamerstoelen van stof met elkaar voor een speels effect bij jou aan de eettafel!

199,- (15.08% bespaard) 169,-

Uit voorraad leverbaar

Sierkussen Stunda - Mustard

24,95

Uit voorraad leverbaar

Sierkussen Vista - Offwhite

24,95

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Armstoel Vela - Barrel Oker
Een stijlvolle eetkamerstoel met armleuning is Vela. Onderdeel van de collectie stoffen eetkamerstoelen met armleuning en bekleed met een stof van hoogwaardige kwaliteit in de kleur oker geel. Deze eettafel stoel met armleuning heeft een zithoogte van 51cm, een armhoogte van 67cm en een zwart metalen frame in de vorm van een spinpoot.Vela is een armstoel met armleuning die een trendy uitstraling heeft en daardoor perfect past in ieder interieur. Deze zand eetkamerstoel met armleuning is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Welke kleur van deze eetkamerstoel met armleuning staat er binnenkort bij jou aan de eettafel? Kies jouw favoriet en mix & match twee of meerdere van deze stoffen armstoel aan de eettafel voor een speels effect.

99,-

Uit voorraad leverbaar