Salontafel (set van 3) Tahoma - Nature White

Geleverd binnen 2 en 4 weken

Leverbaar binnen 3 en 5 weken
Let op! De gewenste bestelhoeveelheid is hoger dan de huidige beschikbare voorraad. De levertijd is hierdoor aangepast.
Productnummer: A00000728-001
Deel dit product

Set van 3 salontafels Tahoma is een stijlvolle, maar speelse toevoeging aan ieder interieur. Het is een set houten salontafels gemaakt van massief rustiek eikenhout en voorzien van een metalen frame voor een stoere touch. De industriële salontafelset bestaat uit 3 losse houten salontafels die je gezamenlijk, maar ook los van elkaar in je interieur kunt zetten en hebben een afmeting van 45x60x25cm & 39x55x55cm.

Vierkante salontafelset van 3 Tahoma is onderdeel van de gelijknamige meubelserie en wordt afgewerkt in de kleur Nature White. Is deze uitvoering van houten salontafel Tahoma niet wat je zoekt? Kom langs in één van onze winkels om de mogelijkheden voor maatwerk en kleur te bespreken of laat je inspireren door de andere uitvoering van eikenhouten salontafel Tahoma met twee lades.

Tip: combineer deze set van 3 houten salontafels met andere meubelen uit de serie Tahoma voor een stijlvol geheel.

Productnummer:
A00000728-001

Afmetingen

Breedte
60 cm
Lengte
125 cm
Hoogte
45 cm
Afmetingen set
45x60x125cm / 2x 39x55x55cm

Algemeen

Merk
De Bommel Meubelen
Kleurgroep
Bruin
Referentienummer
2098
Producteigenschappen
De staalkleur varieert in verband met het walsproces.
Woonstijl
Modern

Functies

Laden
Nee
In hoogte verstelbaar
Nee

Materiaal

Materiaal
Hout
Houtsoort
Eikenhout
Poten
Metaal

Technische kenmerken

Montage
Geen montage nodig
Vorm
Rechthoekig

Geen beoordelingen gevonden. Deel als eerste uw inzichten.

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Ook in deze serie

Salontafel (125x70cm - met laden) Tahoma - Nature White
Salontafel Tahoma is een rechthoekige houten salontafel en bevat twee laden met daar omheen een metalen frame voor een stoere touch. Deze industriële salontafel wordt gemaakt van massief rustiek eikenhout, gaat daardoor jarenlang mee en heeft een afmeting van L125xB70cm.Salontafel hout Tahoma is onderdeel van de gelijknamige meubelserie en kunnen we voor je op maat én kleur maken wanneer deze uitvoering in de kleur Nature White niet helemaal is wat je zoekt! Salontafel Tahoma is een op zichzelf staande eyecatcher in iedere zithoek, ook verkrijgbaar als salontafelset van 3, maar combineer hem vooral met andere meubelen uit de serie Tahoma voor een stijlvol geheel in jouw nieuwe interieur.

899,-
Salontafel (set van 3) Tahoma - Nature White
Set van 3 salontafels Tahoma is een stijlvolle, maar speelse toevoeging aan ieder interieur. Het is een set houten salontafels gemaakt van massief rustiek eikenhout en voorzien van een metalen frame voor een stoere touch. De industriële salontafelset bestaat uit 3 losse houten salontafels die je gezamenlijk, maar ook los van elkaar in je interieur kunt zetten en hebben een afmeting van 45x60x25cm & 39x55x55cm.Vierkante salontafelset van 3 Tahoma is onderdeel van de gelijknamige meubelserie en wordt afgewerkt in de kleur Nature White. Is deze uitvoering van houten salontafel Tahoma niet wat je zoekt? Kom langs in één van onze winkels om de mogelijkheden voor maatwerk en kleur te bespreken of laat je inspireren door de andere uitvoering van eikenhouten salontafel Tahoma met twee lades.Tip: combineer deze set van 3 houten salontafels met andere meubelen uit de serie Tahoma voor een stijlvol geheel.

699,-