3 zitsbank Le Garage (Sofex) - Cowboy Rust

Geleverd binnen 10 en 12 weken
Let op! De gewenste bestelhoeveelheid is hoger dan de huidige beschikbare voorraad. De levertijd is hierdoor aangepast.
Productnummer: A00001236-003
Deel dit product

Productnummer:
A00001236-003

Afmetingen

Breedte
234 cm
Hoogte
82 cm
Diepte
93 cm
Zithoogte
44 cm
Zitdiepte
59 cm
Armhoogte
59 cm
Armbreedte
27 cm

Algemeen

Merk
De Bommel Meubelen
Kleurgroep
Cognac
Referentienummer
1109
Producteigenschappen
Bij natuurlijke ledersoorten is altijd kleurverschil. Plooivorming en het inzakken van een vulling zijn productkenmerken. Dit valt buiten de garantie.
Woonstijl
Industrieel

Functies

Zitting
Niet uitschuifbaar
Relaxfunctie
Geen relaxfunctie
Hoofdsteun
Geen losse hoofdsteun
Armleuning
Niet verstelbare armleuning

Materiaal

Materiaal
Leder

Technische kenmerken

Zitkussens
Niet keerbare zitkussens
Rugkussens
Niet keerbare rugkussens
Montage poten
Poten zijn voorgemonteerd

Geen beoordelingen gevonden. Deel als eerste uw inzichten.

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Ook in deze serie

2,5 zitsbank Le Garage (Metalux) - Cowboy Rust
De stoere bank Le Garage in de uitvoering Metalux is een echte eyecatcher in jouw interieur! Deze 2,5-zitsbank is uitgevoerd in open buffelleder in de kleur cognac. Het is een ledersoort met een geheel eigen karakter en rustieke uitstraling. Door gebruik wordt de uitstraling ouder en ruiger. Insectenbeten, littekens, krassen en rimpels horen bij dit ledersoort. In de zittingen wordt koudschuim gebruikt voor extra zitcomfort. De zwart metalen poten en contrast stiksels maken Le Garage helemaal af!Bij de Bommel Meubelen kun je helemaal zelf jouw Le Garage bank samenstellen! Kies uit 3 verschillende armen, 3 verschillende rugleuningen, vele samenstellingen, materialen en kleuren! Kom naar een van onze winkels en bespreek de mogelijkheden voor maatwerk met onze adviseurs en droom weg op jouw perfecte bank."

1.849,-
3 zitsbank Le Garage (Factory) - Cowboy Rust
De stoere bank Le Garage in de uitvoering Factory is een echte eyecatcher in jouw interieur! Deze 3-zitsbank is uitgevoerd in open buffelleder in de kleur cognac. Buffelleder is een ledersoort met een natuurlijke en stoere uitstraling. Door gebruik wordt de uitstraling ouder en ruiger. Insectenbeten, littekens, krassen en rimpels horen bij dit ledersoort. In de zittingen wordt koudschuim gebruikt voor extra zitcomfort. De zwarte ijzeren poten en contrast stiksels maken Le Garage Factory helemaal af!

1.899,-
3 zitsbank Le Garage (Metalux) - Cowboy Rust
De stoere bank Le Garage in de uitvoering Metalux is een echte eyecatcher in jouw interieur! Deze 3-zitsbank is uitgevoerd in open buffelleder in de kleur cognac. Het is een ledersoort met een geheel eigen karakter en rustieke uitstraling. Door gebruik wordt de uitstraling ouder en ruiger. Insectenbeten, littekens, krassen en rimpels horen bij dit ledersoort. In de zittingen wordt koudschuim gebruikt voor extra zitcomfort. De zwart metalen poten en contrast stiksels maken Le Garage helemaal af!

1.899,-