Sidetable (200x50cm) Silvercreek - Combi Verweerd/RAL9010
Sidetable (200x50cm) Silvercreek - Combi Verweerd/RAL9010
Sidetable (200x50cm) Silvercreek - Combi Verweerd/RAL9010
Sidetable (200x50cm) Silvercreek - Combi Verweerd/RAL9010

Sidetable (200x50cm) Silvercreek - Combi Verweerd/RAL9010

Geleverd binnen 8 en 10 weken
Let op! De gewenste bestelhoeveelheid is hoger dan de huidige beschikbare voorraad. De levertijd is hierdoor aangepast.
Productnummer: A00003112-001

Productnummer:
A00003112-001

Afmetingen

Breedte
50 cm
Lengte
200 cm
Hoogte
76 cm

Algemeen

Merk
De Bommel Meubelen
Kleurgroep
Bruin, Wit
Referentienummer
2097
Woonstijl
Klassiek, Landelijk

Functies

Aantal laden
4
Laden
Ja
In hoogte verstelbaar
Nee

Materiaal

Materiaal
Hout
Houtsoort
Eikenhout
Poten
Hout

Technische kenmerken

Montage
Geen montage nodig
Vorm
Rechthoekig

Geen beoordelingen gevonden. Deel als eerste uw inzichten.

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Laatst bekeken door jou

Gratis verzending
-13%
Armstoel Candice (draaibaar) - Microleder Graphite
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Dan stellen we graag Candice aan je voor! Deze armstoel is een fijne stoel bekleed met microleder in de kleur graphite (grijs). Het onderstel van deze grijze stoel met armleuning is uniek dankzij het zwarte metaal en zijn spinpoot, is draaibaar, heeft een armhoogte van 63cm en een zachte zitting op een zithoogte van 47cm. Candice, één van de vele eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, past perfect bij een modern of Scandinavisch interieur en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kijk welke past in jouw interieur of mix & match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren van de armstoel Candice aan je eettafel voor een speels effect.

229,- (13.1% bespaard) 199,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Armstoel Vela - Perfect Harmony Taupe
Een stijlvolle eetkamerstoel met armleuning is Vela. Onderdeel van de collectie stoffen eetkamerstoelen met armleuning en bekleed met een stof van hoogwaardige kwaliteit in de kleur taupe. Deze eettafel stoel met armleuning heeft een fijn patroon in de stof, een zithoogte van 51cm, een armhoogte van 67cm en een zwart metalen frame in de vorm van een spinpoot. Vela is een armstoel met armleuning die een trendy uitstraling heeft en daardoor perfect past in ieder interieur. Deze bruine eetkamerstoel met armleuning is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Welke kleur van deze eetkamerstoel met armleuning staat er binnenkort bij jou aan de eettafel? Kies jouw favoriet en mix & match twee of meerdere van deze stoffen armstoel aan de eettafel voor een speels effect.

139,-

Uit voorraad leverbaar

Salontafel (groot) Rein - Houtlook Zwart
Salontafel Rein is een unieke salontafel met een organische vorm. Deze salontafel is gemaakt van HPL in de kleur houtlook zwart en heeft zwart metalen poten. De organische vorm van Rein zorgt voor een strakke en moderne uitstraling in de woonruimte.De HPL salontafel Rein (groot) heeft een breedte van 73 cm, lengte van 119 cm en een hoogte van 46 cm, dit maakt de tafel geschikt voor elk formaat woonkamer. Salontafel Rein (groot) is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, daardoor is er altijd een salontafel die past bij jouw woonstijl. Bestel salontafel Rein eenvoudig online en geniet binnenkort van deze tafel in jouw woonkamer!

399,-

Uit voorraad leverbaar

Sidetable (150cm) Riverwoods - ClearWhite/Rustic Grey
Sidetable Riverwoods is een leuke bijzettafel uit de meubelserie van Riverwoods die goed past in een romantisch of landelijk interieur. De sidetable komt in een combinatiekleur van wit en een grijs bovenblad van mindihout en heeft 3 lades en een onderplank. Riverwoods is een klassieker in de collectie van de Bommel Meubelen en een eigen ontwerp. Doordat de sidetable ambachtelijk wordt gemaakt horen scheurtjes, deukjes en kleurverschillen bij het meubel.

699,-