Uitschuiftafel (160/210x90cm) Cuba - Verweerd
Uitschuiftafel (160/210x90cm) Cuba - Verweerd
Uitschuiftafel (160/210x90cm) Cuba - Verweerd
Uitschuiftafel (160/210x90cm) Cuba - Verweerd

Uitschuiftafel (160/210x90cm) Cuba - Verweerd

Geleverd binnen 8 en 10 weken
Let op! De gewenste bestelhoeveelheid is hoger dan de huidige beschikbare voorraad. De levertijd is hierdoor aangepast.
Productnummer: A00003386-001
Deel dit product

Productnummer:
A00003386-001

Afmetingen

Breedte
90 cm
Lengte
210 cm
Hoogte
76 cm
Ruimte tussen poten
190 cm
Hoogte tot tafelblad
68,5 cm
Dikte van tafelblad
7 cm

Algemeen

Merk
De Bommel Meubelen
Kleurgroep
Bruin
Referentienummer
2099
Woonstijl
Klassiek

Functies

Uitschuifbaar
Ja (standaard)
Uitschuiftafel informatie
Het tussenblad kan niet onder de tafel worden opgeborgen.
In hoogte verstelbaar
Nee
Uitschuifmechanisme
Uitschuifblad

Materiaal

Materiaal
Hout
Houtsoort
Eikenhout
Poten
Hout

Technische kenmerken

Montage
Montage nodig
Vorm
Rechthoekig

Geen beoordelingen gevonden. Deel als eerste uw inzichten.

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Combineren met

Gratis verzending
Armstoel (draaibaar) Ezra - Fusion Shell
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Meet Ezra! Deze stoffen armstoel met leuning is bekleed met stof van hoge kwaliteit in de kleur Shell (naturel). Het frame van deze stoffen stoel met armleuning is gemaakt van zwart metaal en draaibaar. Ezra heeft een zithoogte van 47cm en armhoogte van 64cm. Ezra, één van de vele stoffen eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, past perfect in iedere eetkamer!

229,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Armstoel (draaibaar) Isola - Bull Camel / Perfect Harmony Camel
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Meet Isola! Deze armstoel met leuning is bekleed met stof en microleder van hoge kwaliteit in de kleur Camel (bruin). Het frame van deze stoffen stoel met armleuning is gemaakt van zwart metaal en draaibaar. Isola heeft een zithoogte van 50cm en armhoogte van 65cm.Isola, één van de vele eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kijk welke past in jouw interieur of mix & match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren van de armstoel Isola aan de eettafel voor een trendy effect.

299,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Armstoel (draaibaar) Isola - Bull Clay / Perfect Harmony Taupe
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Meet Isola! Deze armstoel met leuning is bekleed met stof en microleder van hoge kwaliteit in de kleur Clay en Taupe. Het frame van deze stoffen stoel met armleuning is gemaakt van zwart metaal en draaibaar. Isola heeft een zithoogte van 50cm en armhoogte van 65cm.Isola, één van de vele eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kijk welke past in jouw interieur of mix & match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren van de armstoel Isola aan de eettafel voor een trendy effect.

299,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Armstoel (draaibaar) Isola - Bull Shell
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Meet Isola! Deze microleder armstoel met leuning is bekleed met microleder van hoge kwaliteit in de kleur Shell (naturel). Het frame van deze microleder stoel met armleuning is gemaakt van zwart metaal en draaibaar. Isola heeft een zithoogte van 50cm en armhoogte van 65cm.Isola, één van de vele eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kijk welke past in jouw interieur of mix & match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren van de armstoel Isola aan de eettafel voor een trendy effect.

299,-
Gratis verzending
Armstoel (draaibaar) Isola - Bull Shell / Perfect Harmony Creme
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Meet Isola! Deze armstoel met leuning is bekleed met stof en microleder van hoge kwaliteit in de kleur Creme. Het frame van deze stoffen stoel met armleuning is gemaakt van zwart metaal en draaibaar. Isola heeft een zithoogte van 50cm en armhoogte van 65cm.Isola, één van de vele eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kijk welke past in jouw interieur of mix & match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren van de armstoel Isola aan de eettafel voor een trendy effect.

299,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Armstoel (draaibaar) Isola - Bull Shell / Soho Beige
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Meet Isola! Deze armstoel met leuning is bekleed met stof en microleder van hoge kwaliteit in de kleur Shell en Beige. Het frame van deze stoffen stoel met armleuning is gemaakt van zwart metaal en draaibaar. Isola heeft een zithoogte van 50cm en armhoogte van 65cm.Isola, één van de vele eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kijk welke past in jouw interieur of mix & match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren van de armstoel Isola aan de eettafel voor een trendy effect.

299,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Armstoel (draaibaar) Isola - Oxx Antraciet / Perfect Harmony Antraciet
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Meet Isola! Deze stoffen armstoel met leuning is bekleed met stof en microleder van hoge kwaliteit in de kleur Antraciet. Het frame van deze stoffen stoel met armleuning is gemaakt van zwart metaal en draaibaar. Isola heeft een zithoogte van 50cm en armhoogte van 65cm.Isola, één van de vele eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kijk welke past in jouw interieur of mix & match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren van de armstoel Isola aan de eettafel voor een trendy effect.

299,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Armstoel (draaibaar) Isola - Soho Beige 902
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Meet Isola! Deze stoffen armstoel met leuning is bekleed met stof van hoge kwaliteit in de kleur Beige. Het frame van deze stoffen stoel met armleuning is gemaakt van zwart metaal en draaibaar. Isola heeft een zithoogte van 50cm en armhoogte van 65cm.Isola, één van de vele eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kijk welke past in jouw interieur of mix & match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren van de armstoel Isola aan de eettafel voor een trendy effect.

299,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Armstoel (draaibaar) Isola - Soho Lichtgrijs 805
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Meet Isola! Deze stoffen armstoel met leuning is bekleed met stof van hoge kwaliteit in de kleur Lichtgrijs. Het frame van deze stoffen stoel met armleuning is gemaakt van zwart metaal en draaibaar. Isola heeft een zithoogte van 50cm en armhoogte van 65cm. Isola, één van de vele eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kijk welke past in jouw interieur of mix & match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren van de armstoel Isola aan de eettafel voor een trendy effect.

299,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Armstoel (draaibaar) Royce - Bull Camel
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Meet Royce! Deze armstoel met leuning is bekleed met microleder van hoge kwaliteit in de kleur Camel (bruin). Het frame van deze stoffen stoel met armleuning is gemaakt van zwart metaal en draaibaar. Royce heeft een zithoogte van 50cm en armhoogte van 67cm.Royce, één van de vele eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kijk welke past in jouw interieur of mix & match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren van de armstoel Royce aan de eettafel voor een trendy effect.

299,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Armstoel (draaibaar) Royce - Bull Clay
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Meet Royce! Deze armstoel met leuning is bekleed met microleder van hoge kwaliteit in de kleur Clay. Het frame van deze microleder stoel met armleuning is gemaakt van zwart metaal en draaibaar. Royce heeft een zithoogte van 50cm en armhoogte van 67cm.Royce, één van de vele eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kijk welke past in jouw interieur of mix & match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren van de armstoel Royce aan de eettafel voor een trendy effect.

299,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
-15%
Armstoel (draaibaar) Salina - Barrel Brique
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Meet Salina! Deze stoffen armstoel met leuning is bekleed met stof van hoge kwaliteit in de kleur Brique (bruin). Het frame van deze stoffen stoel met armleuning is gemaakt van zwart metaal en draaibaar. Salina heeft een zithoogte van 50cm en armhoogte van 67cm.Salina, één van de vele eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kijk welke past in jouw interieur of mix & match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren van de armstoel Salina aan de eettafel voor een trendy effect.

199,- (15.08% bespaard) 169,-
Gratis verzending
-15%
Armstoel (draaibaar) Salina - Barrel Creme
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Meet Salina! Deze stoffen armstoel met leuning is bekleed met stof van hoge kwaliteit in de kleur Creme. Het frame van deze stoffen stoel met armleuning is gemaakt van zwart metaal en draaibaar. Salina heeft een zithoogte van 50cm en armhoogte van 67cm.Salina, één van de vele eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kijk welke past in jouw interieur of mix & match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren van de armstoel Salina aan de eettafel voor een trendy effect.

199,- (15.08% bespaard) 169,-
Gratis verzending
-15%
Armstoel (draaibaar) Salina - Barrel Groen
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Meet Salina! Deze stoffen armstoel met leuning is bekleed met stof van hoge kwaliteit in de kleur Groen. Het frame van deze stoffen stoel met armleuning is gemaakt van zwart metaal en draaibaar. Salina heeft een zithoogte van 50cm en armhoogte van 67cm.Salina, één van de vele eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kijk welke past in jouw interieur of mix & match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren van de armstoel Salina aan de eettafel voor een trendy effect.

199,- (15.08% bespaard) 169,-
Gratis verzending
-15%
Armstoel (draaibaar) Salina - Barrel Lichtgrijs
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Meet Salina! Deze stoffen armstoel met leuning is bekleed met stof van hoge kwaliteit in de kleur Lichtgrijs. Het frame van deze stoffen stoel met armleuning is gemaakt van zwart metaal en draaibaar. Salina heeft een zithoogte van 50cm en armhoogte van 67cm.Salina, één van de vele eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kijk welke past in jouw interieur of mix & match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren van de armstoel Salina aan de eettafel voor een trendy effect.

199,- (15.08% bespaard) 169,-
Gratis verzending
-15%
Armstoel (draaibaar) Salina - Barrel Oker
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Meet Salina! Deze stoffen armstoel met leuning is bekleed met stof van hoge kwaliteit in de kleur Oker (geel). Het frame van deze stoffen stoel met armleuning is gemaakt van zwart metaal en draaibaar. Salina heeft een zithoogte van 50cm en armhoogte van 67cm.Salina, één van de vele eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kijk welke past in jouw interieur of mix & match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren van de armstoel Salina aan de eettafel voor een trendy effect.

199,- (15.08% bespaard) 169,-
Gratis verzending
-15%
Armstoel (draaibaar) Salina - Barrel Taupe
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Meet Salina! Deze stoffen armstoel met leuning is bekleed met stof van hoge kwaliteit in de kleur Taupe. Het frame van deze stoffen stoel met armleuning is gemaakt van zwart metaal en draaibaar. Salina heeft een zithoogte van 50cm en armhoogte van 67cm.Salina, één van de vele eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kijk welke past in jouw interieur of mix & match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren van de armstoel Salina aan de eettafel voor een trendy effect.

199,- (15.08% bespaard) 169,-
Gratis verzending
-15%
Armstoel (draaibaar) Salina - Barrel Zand
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Meet Salina! Deze stoffen armstoel met leuning is bekleed met stof van hoge kwaliteit in de kleur Zand (naturel). Het frame van deze stoffen stoel met armleuning is gemaakt van zwart metaal en draaibaar. Salina heeft een zithoogte van 50cm en armhoogte van 67cm.Salina, één van de vele eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kijk welke past in jouw interieur of mix & match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren van de armstoel Salina aan de eettafel voor een trendy effect.

199,- (15.08% bespaard) 169,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
-15%
Armstoel (draaibaar) Salina - Barrel Zeeblauw
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Meet Salina! Deze stoffen armstoel met leuning is bekleed met stof van hoge kwaliteit in de kleur Zeeblauw. Het frame van deze stoffen stoel met armleuning is gemaakt van zwart metaal en draaibaar. Salina heeft een zithoogte van 50cm en armhoogte van 67cm.Salina, één van de vele eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kijk welke past in jouw interieur of mix & match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren van de armstoel Salina aan de eettafel voor een trendy effect.

199,- (15.08% bespaard) 169,-
Gratis verzending
-15%
Armstoel (draaibaar) Salina - Barrel Zwart
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Meet Salina! Deze stoffen armstoel met leuning is bekleed met stof van hoge kwaliteit in de kleur Zwart. Het frame van deze stoffen stoel met armleuning is gemaakt van zwart metaal en draaibaar. Salina heeft een zithoogte van 50cm en armhoogte van 67cm.Salina, één van de vele eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kijk welke past in jouw interieur of mix & match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren van de armstoel Salina aan de eettafel voor een trendy effect.

199,- (15.08% bespaard) 169,-
Gratis verzending
Armstoel (draaibaar) Salina - Bull Shell
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Meet Salina! Deze microleder armstoel met leuning is bekleed met microleder van hoge kwaliteit in de kleur Shell. Het frame van deze microleder stoel met armleuning is gemaakt van zwart metaal en draaibaar. Salina heeft een zithoogte van 50cm en armhoogte van 67cm. Salina, één van de vele eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kijk welke past in jouw interieur of mix & match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren van de armstoel Salina aan de eettafel voor een trendy effect.

229,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Armstoel (draaibaar) Salina - Perfect Harmony Creme
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Meet Salina! Deze stoffen armstoel met leuning is bekleed met stof van hoge kwaliteit in de kleur Perfect Harmony Creme. Het frame van deze stoffen stoel met armleuning is gemaakt van zwart metaal en draaibaar. Salina heeft een zithoogte van 50cm en armhoogte van 67cm.Salina, één van de vele eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kijk welke past in jouw interieur of mix & match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren van de armstoel Salina aan de eettafel voor een trendy effect.

199,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Armstoel (draaibaar) Salina - Perfect Harmony Taupe
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Meet Salina! Deze stoffen armstoel met leuning is bekleed met stof van hoge kwaliteit in de kleur Perfect Harmony Taupe. Het frame van deze stoffen stoel met armleuning is gemaakt van zwart metaal en draaibaar. Salina heeft een zithoogte van 50cm en armhoogte van 67cm.Salina, één van de vele eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kijk welke past in jouw interieur of mix & match er lekker op los en combineer twee of meerdere kleuren van de armstoel Salina aan de eettafel voor een trendy effect.

199,-

Uit voorraad leverbaar

Gratis verzending
Armstoel (draaibaar) Tara - Alpine Ivory
Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel met armleuning? Meet Tara! Deze stoffen armstoel met leuning is bekleed met stof van hoge kwaliteit in de kleur Ivory. Het frame van deze stoffen stoel met armleuning is gemaakt van zwart metaal en draaibaar. Tara heeft een zithoogte van 47cm!Tara, één van de vele stoffen eetkamerstoelen met armleuning die draaibaar is, past perfect in iedere eetkamer!

269,-

Uit voorraad leverbaar