De flexa kleur van 2022 is...

Yes, het is zover! De nieuwe Flexa kleur van het jaar 2022 is bekend. Ben je benieuwd? In deze blog blikken we terug op de kleuren van de afgelopen jaren en onthullen we aan het einde dé nieuwe Flexa kleur van het jaar 2022. Are you ready?! De bekendmaking van de Flexa kleur van het jaar is altijd hét moment waar wij interieur lovers met smart op zitten te wachten. Wij weten natuurlijk al welke kleur volgend jaar de show gaat stelen in jouw interieur, maar konden het niet laten om je eerst nog even mee terug in de tijd te nemen en je te herinneren aan de fantastische kleuren die je in 2020 en 2021 in elk interieur terug zag komen: Tranquil Dawn & Brave Ground!

Flexa kleur van het jaar 2020

In 2020 was tijd voor Tranquil Dawn. Dé kleur die stond voor een nieuw begin en de start van een nieuw decennia. Een verwijzing naar een rustige dageraad en geïnspireerd op het ochtendlicht veroverde Tranquil Dawn de harten van menig interieur!

Flexa kleur van het jaar 2021

Dit jaar maakten we kennis met Brave Ground. Een warme, natuurlijke, maar ook stoere kleur waar je alle kanten mee op kon in je interieur. Doordat Brave Ground zo neutraal was, was hij makkelijk te combineren met andere kleuren en dus de perfecte basis voor ieder interieur!

Flexa kleur van het jaar 2022

En daar is hij dan: Bright Skies, dé nieuwe Flexa kleur van het jaar 2022! Een vleug frisse lucht. Iets waar we sinds het begin van de pandemie zo naar verlangd hebben en nu eindelijk aanstaande is. Bright Skies is een licht en luchtige kleur blauw. Levendig, optimistisch en uitstekend voor de geest. Het is ook de Flexa kleur van het jaar 2022 die jouw huis levendiger en opener kan maken en die dankzij zijn tint perfect te combineren is met veel verschillende kleuren. Van zachte, neutrale kleuren tot vrolijke felle tinten.

Wat vind jij van de Flexa kleur van het jaar 2022?

En? Spreekt Bright Skies, de nieuwe Flexa kleur van het jaar 2022, je aan? Ren je meteen naar de dichtstbijzijnde verfwinkel om jouw pot Bright Skies te bestellen? Om je een beetje op weg te helpen delen we de komende periode én volgend jaar lekker veel inspiratie, zodat je jouw Bommel interieur perfect kunt combineren met deze Flexa kleur van het jaar 2022!

Volg ons op Instagram of meld je aan voor onze nieuwsbrief, zodat je op de hoogte bent van de laatste trends.


De perfecte producten voor Bright Skies