interieuradvies headerinterieuradvies header

Gratis Interieuradvies

Ga je verbouwen, verhuizen of wil je graag wat anders in jouw interieur, maar weet je niet waar te beginnen? Geen paniek, want bij de Bommel Meubelen helpen we je in een gratis interieur adviesgesprek heel graag met een totaaladvies voor jouw nieuwe interieur!

Interieuradvies in onze winkels

In een persoonlijk gesprek in onze winkel vertellen we je graag alles over de Bommel Meubelen en onze uitgebreide collecties. Ervaar de meubelen, materialen en laat je verrassen door de mogelijkheden. Krijg van A tot Z een gedegen advies, een goed beeld van jouw nieuwe interieur door de 3D-tekening en zet jouw nieuwe meubelen direct in bestelling!

Online interieuradvies

Het is bij de Bommel Meubelen mogelijk om online interieuradvies te krijgen! De afspraak is volledig digitaal (via een videocall), dus je hoeft er niet het huis voor uit. Net als in de winkel krijg je een volledig interieuradvies van onze adviseur en tevens een passende 3D-tekening. Wil je direct een bestelling plaatsen? Ook dat kan tijdens dit gesprek (en daarna).

Interieuradvies aan huis

Wil je liever een interieuradviseur bij jou aan huis om de mogelijkheden en woonwensen te bespreken? Ook deze optie hebben we bij de Bommel Meubelen. Eén van onze adviseurs komt bij je thuis, kijkt naar de kleuren, materialen, het licht in huis en geeft aan de hand daarvan een passend advies. Onze adviseur heeft contact met de winkel, zodat je eventueel op afstand direct een order kunt plaatsen van jouw favoriete woonitems!

Goed voorbereid het gesprek in?

Denk alvast na over woonstijlen en kleuren die je graag in jouw nieuwe interieur zou willen verwerken. Neus eens rond op onze website tussen de meubelen en maak een moodboard, zodat onze adviseur direct een goed beeld krijgt van wat je mooi vindt!

Hoe maak je een afspraak?

Een afspraak voor interieuradvies maak je snel en makkelijk door het formulier op deze pagina in te vullen. Eén van onze adviseurs neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om je afspraak definitief in te plannen.