fb-track
 

Gratis interieuradvies

Onze interieuradviseurs hebben de kennis en ervaring om je te helpen bij het inrichten van jouw huis. Misschien wil je stoelen kopen en zou je goed advies willen krijgen over de kleur of de bekleding, of ben je op zoek naar iemand die kan helpen met een complete make-over van je huis? De Bommel helpt je graag! Deze service is geheel vrijblijvend en gratis bij de Bommel!

Een gesprek met een van onze woonadviseurs vindt altijd gezellig plaats in een van onze sfeervolle woonwinkels. Met lekkere koffie of thee erbij laat je jouw wensen en ideeën zien. Onze interieuradviseurs bespreken dit met je en laten je alle mogelijkheden of alternatieven zien. Hierbij houden ze altijd rekening met jouw specifieke woonsituatie en budget. Indien gewenst kunnen onze interieuradviseurs ook een woonschets of impressietekening van jouw interieur maken. 3D visualisaties behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Stuur ons even een berichtje via het formulier, dan zorgen wij voor de rest! Wat gebeurt er na het sturen van je bericht?

  • Je krijgt een persoonlijke adviseur die telefonisch of via de mail contact met je opneemt om een tijdstip te bepalen.
  • Wij zorgen dat er koffie of thee met wat lekkers voor je klaarstaat!
Een aantal tips om je voor te bereiden:
  1. Laat je inspireren. Zo kun je bijvoorbeeld een moodboard maken met kleuren, materialen en stijlen.
  2. Wordt het een complete metamorfose of nieuwe inrichting?
  3. Welke meubelen wil je gaan vervangen? Maak foto’s van de meubelen die je wilt vervangen.
  4. Zorg dat je alle maten opmeet. Hoe groot is de ruimte, hoe groot mogen de meubelen zijn?
  5. Maak veel foto’s van de huidige inrichting en neem een plattegrond mee. (Bestanden kunnen natuurlijk ook digitaal naar ons gestuurd worden)

Kies een voorkeursdatum voor een gratis interieuradvies: