Nieuwe winkel van de Bommel Meubelen officieel geopend!

De nieuwe winkel van meubelgigant de Bommel Meubelen, aan de Boulevard Cruquius is afgelopen zaterdag officieel geopend. De 1700 vierkante meter grote winkel is de afgelopen drie weken voorzien van een compleet nieuw interieur en is helemaal up-to-date. Directeur Robert de Hoop knipte samen met mededirecteuren Marco Bakkers en Frank Winkelman het lint door waarna het publiek onder het genot van muziek, een hapje en drankje de nieuwste showroom va

Pas op! Wederom valse kortingscodes in omloop

Pas op, er is een nieuwe site online waar kortingscodes aangeboden worden die niet afgegeven zijn door De Bommel Meubelen! Het gaat om de site www.kortingscodes-reductie.com.

Singelloop Breda

Afgelopen zondag 1 oktober hebben 25 medewerkers de Bommel vertegenwoordigd op respectievelijk de 5 en 10km van de Singelloop in Breda! (Bekijk de foto's)

De Bommel doneert! Stichting Bears in Mind

Vandaag overhandigde de Bommel Meubelen een cheque van € 1.000,- aan de drager van de MWO majoor Marco Kroon en veteraan Colin Bal, commercieel manager bij de Bommel.

Kwart Marathon Rotterdam 2017 daverend succes!

Afgelopen zondag 9 april hebben 23 medewerkers van de Bommel succesvol de 1/4 marathon van Rotterdam (10,5km) uitgelopen!

Showing 1 to 5 of 25 (1 Pages)