Kwart Marathon Rotterdam 2017 daverend succes!

Afgelopen zondag 9 april hebben 23 medewerkers van de Bommel succesvol de 1/4 marathon van Rotterdam (10,5km) uitgelopen!

De Bommel steunt ook dit jaar weer de stichting Onbekende Helden

De Bommel steunt ook dit jaar weer de stichting "Onbekende Helden". Door middel van de sticker geeft de Bommel Meubelen aan dat ze meedoen aan het korting/actieprogramma voor veteranen.

De Bommel Den Bosch feestelijk geopend!

Zaterdag 24 december is onze allernieuwste showroom in Den Bosch feestelijk geopend! Dit 9e filiaal van De Bommel Meubelen. Bevind zicht op de splinternieuwe uitbreiding van de Bossche Woonboulevard!

De Bommel Meubelen komt naar Den Bosch

Eind december opent de Bommel Meubelen een nieuw filiaal in Den Bosch. Het pand aan de Balkweg is onderdeel van het nieuwste deel van de Bossche Woonboulevard. Het inmiddels negende filiaal in van de Bommel Meubelen wordt vlak voor de kerstdagen geopend. De Bommel Meubelen opende de afgelopen 5 jaar al 5 andere winkels.

Kom speeddaten met de Bommel!

Zoek jij een commerciele en uitdagende baan bij een groeiend bedrijf! We nodigen je van harte uit voor onze speeddatesessies op dinsdag 26 juli a.s. Je maakt deze dag in korte tijd kennis met een aantal mensen binnen de Bommel Meubelen. Zij laten je weten of er passende functies zijn en er wordt eventueel een proefdag ingepland.
Showing 1 to 5 of 21 (1 Pages)