Stoelen Volg je gevoel en kies een stoel!

Eetkamerstoelen

Een leren stoel voor aan de eettafel of een armstoel die je makkelijk erbij zet in de woonkamer. De Bommel Meubelen heeft stoelen in alle soorten en maten. Goedkope stoelen van hoge kwaliteit, maar ook luxe armstoelen met leren bekleding en ook stoelen met wielen.

Actieve filters

Comfortabele eetkamerstoelen

De Bommel Meubelen produceert veel stoelen zelf. Met eikenhouten frames die vele malen duurzamer zijn dan bijvoorbeeld vurenhouten frames. Je kunt kiezen voor diverse kleuren en soorten bekleding van de stoelen. Een verfijnde designerstoel of een stoere stoel, je vindt het in het grote assortiment stoelen bij de Bommel Meubelen. Voorop staat altijd dat een eetstoel comfortabel moet zijn. Heerlijk om zwaar te tafelen aan een robuuste tafel met een stoel van de Bommel Meubelen.

Stoelen kopen

Bij de Bommel vind je een indrukwekkend aanbod stoelen. Of je nu een eetkamerstoel wilt kopen voor je nieuwe eiken eettafel, een stoel met rvs frame of een mooie houten stoel. Het grote voordeel van de Bommel Meubelen is dat veel stoelen zelf ontworpen en geproduceerd worden. Van boom tot stoel, de Bommel maakt het! 

Online stoelen bestellen

De website van de Bommel Meubelen biedt de mogelijkheid om stoelen online te bestellen. Uiteraard kun je ook in een van de mooie meubelzaken van de Bommel Meubelen de stoelen bekijken en proberen. De adviseurs van de Bommel Meubelen geven je graag goed advies bij de aanschaf van nieuwe stoelen.

Wat onze klanten zeggen